Subsidies - Absolutely Free Geld van de Overheid

Daar is geen twijfel over bestaan, maar dat de economie heeft vrij veel omlaag gegaan de afgelopen paar jaar. Dus, wat betekent dit voor de overheid helemaal gratis geld in de vorm van subsidies? Zijn ze nog steeds aanwezig is of de aanscherping economie had effect op een vermindering ze net zo goed?

De waarheid van de zaak, is dat als er iets, de slechte economie heeft gemaakt voor meer subsidies van een steeds diverser aanbod beschikbaar komen. Sound moeilijk te geloven? Nou het is waar en
Bijvoorbeeld, is het oud nieuws is nu dat de overheidsuitgaven is zo omhoog geschoten als wetgevers hebben tal van nieuwe uitgaven doorgegeven rekeningen om hopelijk te stimuleren economie. Nou, zoals elk wetsvoorstel wordt aangenomen, verschillende politici elk een kans om toe te voegen aan de zogenaamde "gereserveerd".

In ruil voor hen te stemmen om hun stem uit te brengen voor het wetsvoorstel, zal de rekeningen auteur komen om hen te laten toevoegen op iets dat zij graag zouden zien gefinancierd. Meestal in hun land van herkomst of het Congres wijk. Het is gewoon de manier dat er afspraken worden gemaakt in de hoofdstad.

Dus om een lang verhaal kort te maken, zijn veel van de oormerken die zijn gehecht aan een groot deel van de uitgaven president Obama's initieert is helemaal gratis regering het geld in de vorm van subsidies. Begrijp ook dat wanneer een subsidie wordt gecreëerd, in de meeste gevallen permanent is.

Dat is dat het automatisch zal worden "her-gefinancierde" elke nieuwe seizoen, wanneer de begroting wordt doorgegeven. Dit betekent dat als je eenmaal aanvaard voor een subsidie zal weer aanwezig zijn en ieder jaar opnieuw voor u van toepassing voor het opnieuw. Er is een ding dat je wel in gedachten te houden hoor. Dat is dat de overheid hun geld terug te eisen, indien zij vaststelt dat u het misbruikt.

No comments:

Post a Comment