Omgekeerde hypotheken inschakelen aftredende Huiseigenaars

Het is een griezelige gedachte. Over het nest 40 jaar, het aandeel van de bevolking van Australië's van 65 jaar en ouder zal bijna vermenigvuldigen. Met voortdurende expansie in de kosten van de gezondheidszorg en de werkelijke kosten van levensonderhoud en een verminderd vermogen tot het vertrouwen op overheidsmaatregelen rechtshulp, worden veel babyboomers gevreesd moet worden belangrijke verlagingen te maken in hun levensstijl naar het pensioen te financieren.

De populariteit van omgekeerd
Het nadeel? De rente op de financiële lening kan maximaal 1 à 2 procent hoger dan de gewone huis schuld tarieven zijn en wordt geleidelijk aan toegevoegd aan de lening na verloop van tijd. Maar de geschikte nieuws is dat de financiële schuld niet hoeft te worden terugbetaald tot het onroerend goed wordt verkocht. In de meeste gevallen echter, zou kinderen van gepensioneerden liever zien dat hun pa en ma aanboren van hun vermogen om een hoog beginsel van de levensomstandigheden en de algemene tevredenheid te behouden dan verlaat een aanzienlijk fortuin aan hen.

Om iets van de druk afvlakt vergrijzing schouders, zijn economische instellingen continu te zoeken naar producten die specifiek zijn toegesneden om te helpen gepensioneerden. Kennismaken met de Reverse Mortgage.

Dus hoe werkt dat? Net zoals de naam al zegt, een omgekeerde hypotheek werkt op vergelijkbare wijze naar een standaard hypotheek, alleen is het de kredietgever die de huiseigenaar betaalt in plaats van andersom. De bank of kredietverstrekker leent een percentage (ergens tussen de 30 en 50 procent, afhankelijk van de gepensioneerde leeftijd) de kosten van een huis voor gepensioneerden als een forfaitair bedrag, of de regelmatige inkomsten om te besparen of een pensioen aan te vullen.

Ook bekend als "de uitgaven van de Kids Inheritance" of "SKI-ing ', reverse hypotheken in staat zich terugtrekt huiseigenaren om equity release in hun huizen om een model van het leven dat anders zou zijn buiten het bereik fonds. Met behulp van een omgekeerde hypotheek is de beste oplossing voor de gepensioneerden om te staken in hun huizen, gewoonlijk een van hun grootste activa, voor contant geld.

"" Als u al uw leven werk je naar het pensioen en u wilt genieten van wat je hebt tijd verlaten ', zei een gepensioneerde gezegd.

Dus of je dromen van een nieuwe auto, een schip, thuis renovaties of een tocht rond de wereld, uit te vinden bij uw kredietgever als een omgekeerde hypotheek zou de ideale oplossing voor jou.

No comments:

Post a Comment