Op weg naar ruïne - De Slechtste Geld Fouten You Can Make

Slecht financieel beheer en bacteriën hebben een ding gemeen: ze floreren en muteren op ontdekking. Zodra u beseft dat u heeft een slecht beheer van geld gepleegd, uw fout verandert in iets dat lijkt te mooi om te weerstaan.

Dus hoe weet je jezelf ervan weerhouden om de ergste geld fouten mogelijk in dit leven? Weet uw vijanden! Studie van de slechtst mogelijke verhouding bewegingen u kunt maken. Op deze manier kun je dat herkennen slechte beheer van geld als je het ziet, zelfs als het een ge
1. Koop nooit teveel huis.

Weet dat hypothecaire kredietverstrekkers niet altijd geven u advies dat serveer je het beste financiële belangen. In feite, zouden vele hypotheekverstrekkers zelfs duw je te veel huis te kopen. Te veel huis verwijst naar een huis dat is meer dan wat je nodig hebt, of redelijkerwijs kan betalen.

Waarom zou een aantal hypothecaire kredietverstrekkers aan te moedigen je te veel huis te kopen? Hoe duurder het huis kunt kopen, hoe groter de leningverstrekker Commissie. Het is zelfs zeer aannemelijk uw hypotheekverstrekker is onder een hoedje met uw makelaar. Immers een grote lening vertaalt zich in hogere provisie en meer rechten en belangen.

2. Gebruik nooit een home equity lening af te betalen uw creditcard schulden.

Op het oppervlak van de waarde het lenen van hypothecaire kredietverstrekkers aan uw bank te voldoen lijkt zinvol. Immers huisgelijkheid tarieven zijn meestal lager dan rente van uw kaart tarieven. Daarnaast rente vanaf uw home equity lening kan kwalificeren als een fiscale aftrek. Echter, de enige manier waarop deze regeling kan werken in uw voordeel is als u stopt met het rekken van de schuld door middel van uw creditcard. Anders zou je uiteindelijk betaalt twee schulden - dat van uw home equity lening en uw kredietkaart. Op het einde, vind je je maar groef een dieper gat om jezelf te begraven inch

Maak geen fout over, hoor. Welkom equity leningen is handig, maar alleen als een noodsituatie bron van contant geld. U konden troep opwaarts een home equity lijn krediettoekenningen met een hypothecaire kredietverstrekker. Dit kan dienen als uw vangnet dient u verliest uw baan of geld nodig om ziekenhuisrekeningen te voldoen. Home equity kredietlijnen werk veel zoals creditcards. Ze komen met variabele rentevoeten, en vele hypotheekverstrekkers kunt instellen een up voor u kosteloos en met zeer lage jaarlijkse heffingen.

3. Nooit lenen uit uw pensioenenfonds te betalen voor een huis of creditcard schulden te vereffenen.

Meer dan 80 procent van de Amerikaanse beroepsbevolking lenen van hun pensionering te plannen af te betalen banken of hypotheekverstrekkers. Ze denken zelfs dat dit een slimme zet. Ze redeneren dat wanneer ze terug te betalen de lening, ze zijn in feite die rente betaalt aan zichzelf. Maar denk er eens over. Wat als uw bedrijf sluit beneden? Wat als u uw baan verliest? U zou uw lening onmiddellijk terugbetalen. Indien je gewoon je baan verloren, is de kans u niet veel deeg om deze schuld te vereffenen hebben. Dus, zou je gestraft en belast op het saldo uitstaande lening.

Het beste wat je kan doen om uw huis het eigen vermogen en uw pensioenfonds is om hen met rust laten.

In de oorlog als in financiën, het is best om dicht bij je houden je vrienden en je vijanden nog dichterbij. Kennis van de drie geld valkuilen zal u helpen uzelf te beschermen tegen je grootste vriend en vijand: jezelf.

No comments:

Post a Comment