Financiële Inequalities - Is het All Your Fault?

Het doel van alle financiële kribbe is waarde te creëren voor de aanbieders van Financiën. Prijs is vertegenwoordigd door de algemeen welzijn-off van een natuurlijke persoon die, op zijn beurt, is een functie van de individuen "Investeringen, financieringen en persoonlijke genomen belonen beslissingen. Wat is je doel? Bent u het creëren van waarde voor uw leverancier of de financiering van (je)? Veel mensen zoeken altijd naar wat ik noem "het gierend object" aan al haar financiële schuld op te l
(1) Het doorbreken van de natuurlijke wet: Investeringen zijn een natuurlijke wet die is zo krachtig dat God zelf niet kon negeren. Oh kom op, investeerde hij zijn adem in je voordat je in bestaan kwam. U ziet, kun je niet verwachten resultaat wanneer u geen enkele vorm van gedane investeringen. Net zo belangrijk als dit is, vele mensen met name die welke fobie voor de cijfers heeft. Accounting of een cijfer kraken discipline heeft niets te maken met uw investering besluit. Je moet eerst van alle make-up je hoofd om dan te investeren voor een investering analist kijken naar de beoordeling van investeringen voor u doen. In onze wereld van vandaag, hoeft u niet om iets over van alles weten voordat je kunt krijgen op de voordelen die ten goede komt aan het. Gewoon kijken naar een persoon die de expertise heeft en je bent er. Nogmaals, het allerbelangrijkste is dat er een sterke wens om te doen wat je wilt doen in de eerste plaats. Wilt u een vervuld en Bright Tomorrow, dan maken investeringen VANDAAG CALL dat de financiële-, investerings-analist die live op uw straat vandaag.

(2) Goedkope advies: Talk is goedkoop, maar alleen op basis van casual, kwaliteit praten is niet goedkoop, noch vrij, in feite, moet er een prijs aan verbonden. U kunt juridisch advies van iemand met een technische achtergrond en in een aantal juridische problemen? Als er geen is je antwoord, hoe dan hoeft u financieel advies te nemen van mensen die geen experts zijn te beschouwen. Formele opleiding in technische en Gespecialiseerde gebied kan niet worden vervangen door intuïtie of voorgevoel. Dit is een van de redenen dat mensen die geacht worden het goed te doen financieel altijd strijd om aan eindigt. Luisteren naar quarks op financiële (of gespecialiseerde) zaken is als een blinde man laat je leiden als je probleem hebt met uw gezichtsvermogen. Bekijk alle succes mensen in onze samenleving, zult u ontdekken zij allen een ding gemeen hebben: ze huren de beste financiële deskundigen kunnen ze hun handen op (die ook hetzelfde te doen op alle andere facetten van het leven, maar onze focus ligt hierbij financiën)

(3) onnodige vertraging bij het nemen van actie: Dit kan zelfs doden de verstandigste idee. In feite is dit een andere reden waarom vele mensen gaan in het leven onvervuld wanneer zij zou beter af zijn als ze had opgetreden. Bijvoorbeeld, Veel mensen uitstel van de datum te beginnen met sparen en investeren in de mate dat ze uiteindelijk niet iets aan doen. Dat is perfect in te voeren ons tot de volgende reden waarom hun is zo veel financiële ongelijkheid in onze samenleving.

(4) Gebrek aan sparen cultuur: Ik weet dat je wel afvragen waarom ik hebben dit punt tot nu toe, dan is het antwoord is simpel: "Een goed financieel advies van uw financieel analist zal u via fondsenwerving, zelfs wanneer je niet" t hebben. Ja, dat kan. Je hoorde me goed, 'zo belangrijk als het opslaan van cultuur is, kan men nog steeds investeren in zand-project zonder een cent naar het project te bewaren ".

Tot slot, de investeringen op basis van een goede financieel advies zal zeker kick van financiële ongelijkheid onze samenleving.

No comments:

Post a Comment