Die een kies je?

Voordat ik begin dit artikel zal ik u waarschuwen dat het is waarschijnlijk langer dan de meeste die ik heb verstuurd. Ik ben ook aandringen elk en een iegelijk van u neem dan even de tijd om elk woord van het te lezen en wat nog belangrijker is enige actie.

Ik had een interessant gesprek met mijn moeder de andere dag over de economie. Éen van de situaties dat ze onze huidige stand van zaken toegeschreven, de 'creatieve financiering' die werd ingevoerd, zodat mensen kunnen kopen en / of herfi
Laten we eens kijken naar inkomensniveau. Zijn ze gestegen? Natuurlijk, maar hier is een interessant feit. Wat heeft de grootste economische verschuiving in de afgelopen 20 jaar veroorzaakt is dat miljoenen en miljoenen moeders hebben het werk van kracht is geworden. Een vrouw in 1970 en die had een 16-jarige kind was minder waarschijnlijk te worden aan het arbeidsproces dan een vrouw in 2003 dat er een zes maanden oude kind had. Dit is een ingrijpende verschuiving in de Amerikaanse manier van leven. Sinds dit is gebeurd, zou je je voorstellen dat mediane inkomen per huishouden zou enorm zijn toegenomen. Houd rekening met de cijfers die ik ben met behulp van de inflatie zijn aangepast. Dus hier is het eerste interessante feit dat ik ontdekt. Terwijl de mediane inkomen van het huishouden ging omhoog, het gemiddelde inkomen voor mannen die voltijds daadwerkelijk naar beneden gegaan. Dat betekent dat een middenklasse man die full-time werken is ongeveer 800.00 dollar minder dan zijn vader te maken heeft. Wat dat betekent is dat het gemiddelde gezinsinkomen steeg, maar alleen omdat er nu waren twee inkomens die in een woning.

Inkomens nog steeds ging dus moeten we een rijkere generatie rechts te worden? Nou laten we eens een kijkje nemen op een besparing. In de 70's weg te zetten families waren zo'n 11% van hun inkomsten in besparingen. In 2006 hadden we een negatieve besparingen. Dus voor de laatste vier of vijf jaar is de gemiddelde middenklasse gezin is zetten niets in de besparingen.

Wat over schuld? In de 70 is de gemiddelde middenklasse gezin bracht 1,5% van hun inkomen aan creditcard schuld is dit gestegen tot 15% in de jaren 2000. De grote vraag is wat we besteden ons geld op? Kleding toch? Ik bedoel je ziet hoe vol de winkelcentra zijn en de grote modemerken dat mensen sporten. Nou, eigenlijk de hoeveelheid geld uitgegeven aan kleding is afgenomen van de jaren 1970 tot en met 2000 is met 32%. OK, dus misschien dat het voedsel. Ik herinner me toen ik een kind was gaan uit eten is echt een grote deal, maar aangezien het nu niet nemen we je dat. Daling van 18%. Toestellen zaag 52% afnemen en de kosten van het bezit en de exploitatie van een auto heeft met 24% gedaald.

Wat is gestegen eng. Huizenprijzen hebben gezien dat in 76% te verhogen. We hebben gezien een toename van 74% in de gezondheidszorg (dit door de wijze waarop wordt met werknemer gesponsord verzekeringen). We hebben ervaren een 43% stijging in auto's (ja het kost 24% minder aan de eigen en een actief, maar we zijn een twee auto's huishouden). Kinderopvang is in principe verhoogd voor 100% sinds de jaren 70. Hoe zit het met belastingen? Er is een stijging van 25% van de belastingen sinds de laatste generatie.

Het is belangrijk om een kijkje nemen op de ups en downs in de economie. Wat u zult merken is dat de dingen die gedaald zijn de flexibele dingen. De dingen die je kunt 'draai je riem "op. De kosten die aanzienlijk hoger zijn geweest zijn de basisuitgaven. De dingen die je moet betalen voor ongeacht de omstandigheden. Met behulp van weer de inflatie aangepast nummers, het gemiddelde huishouden maakte $ 32,000.00 per jaar in de jaren 70 vergeleken met $ 73,000.00 in de jaren 2000, maar 50% van de huishoudens geld werd uitgegeven aan basisuitgaven in de jaren 70 in vergelijking tot 75% vandaag. Dit betekent in feite dat mensen vandaag de dag minder geld dat overblijft na het betalen van hun basisuitgaven dan de generatie van de 70's hebben.

Hieronder vindt u enkele andere realiteiten waar we mee te maken hebben in deze generatie. Mensen zijn veel meer kans om hun baan vanwege de ontslagen en uitbesteding verliezen. Geen werk, geen hypotheek betalingen.

De gezondheidszorg is totaal anders nu. Voorheen een moeder die geboorte gaf zonder een keizersnede doorgebracht ongeveer vijf dagen in het ziekenhuis. Vandaag heeft ze verblijven 24 uren als ze geen problemen heeft. Er worden mensen naar huis gestuurd na een operatie met buizen en bandages in de plaats met instructie voor hun "verzorger" over hoe om te veranderen en maak ze schoon. Er is een onbekende zeggen in de gezondheidszorg de industrie, "krijgen ze sneller uit en zieker." Het probleem is, de zorg gever is waarschijnlijk bezig om de behoeften te betalen. Wat gebeurt er als je moeder of vader ziek was, of uw echtgenoot of significante andere, of je kind? Wie gaat schoonmaken en hun buizen en verbandmiddelen, terwijl je op je werk? Gaat u het zich kunnen veroorloven huren iemand om dat te doen terwijl je naar je werk?

By the way, dit alles impliceert dat u ziektekostenverzekering hebben. Meer mensen hun uitkering verliezen elke dag. In 2001 1.4 miljoen mensen verloren hun verzekerings-en van die 800 duizend die meer dan $ 75.000,00 per jaar.

Dus nu zijn we de eerste hand zien van de verwoesting van een fundamentele economische puinhoop. Het gaat niet om een betere, ongeacht of dat 700 miljard dollar "fix" Bill wordt doorgegeven. Dat is hetzelfde als een Band Aid zetten op een doorgesneden slagader. Je zou kunnen zie het bloeden te stoppen voor een minuut, maar het zal beginnen stromende heel kort daarna.

Wat kunnen de overheid doen ons helpen? Het antwoord is, weet ik niet en ik denk niet dat iemand anders daar doet. Er is echter een oplossing. Het is tijd om te stoppen met zich te concentreren op hoe onze regering kan doen om onze persoonlijke economische status te helpen en start met controle van het zelf. Als u een bron van inkomsten is nu dan bent u ofwel brak, of niet te ver van dat. De cijfers liegen niet. We zijn niet nog meer geld aan onze toekomst. Meer en meer van ons zijn, zonder gezondheidszorg. Facing het verlies van een baan bladeren u met de steun van een werkloosheidsuitkering cheque, die nauwelijks dekt uw elementaire overleving uitgaven.

Heb je een leven met financiële vrijheid? Wilt u financieel vrij om het punt dat als iets deed gebeuren met uw baan die je zou geen zorgen hoe u gingen naar het fundamentele facturen betalen? Wanneer er een probleem met de gezondheid van een geliefde, wil je in staat zijn om financieel veilig genoeg om ze te verzorgen? Je kunt niet als u slechts een bron van inkomsten. Ik heb een andere persoon niet zeggen in uw familie werken ofwel, ik bedoel je jezelf met meer dan een bron van inkomen.

Welke van deze bronnen van extra inkomen? Vertel de mensen over een nieuwe gezondheid drinken die je gevonden hebt dat geholpen heeft uw leven veranderen. Help mensen te leren aan levensmiddelen in huis die zijn gezond en goedkoop te maken. Vertel de mensen over het reinigen van producten die niet alleen goed voor het milieu, maar kost minder dan retail producten. Ontvang opgeleid in onroerend goed en beginnen met het produceren inkomen met uw nieuwe kennis. Ik bedoel niet door de aankoop van huizen heeft, zijn er veel verschillende manieren om geld te verdienen in onroerend goed dat niet kost een dubbeltje, maar je moet krijgen opgeleid. Stuur mensen naar andere sites om producten die u aanbevelen kopen en word betaald om dat te doen. Al deze dingen zijn voor u beschikbaar. Ze zijn niet van plan te komen kloppen op je deur maar, je hebt om uit te gaan en ze krijgen. Als je serieus bent over het bezit van uw financiële vrijheid om het punt dat ik denk dat je dan de tijd om te handelen is nu! Het favoriete woord van mensen die wachten voor de wereld om te zorgen voor hen is "morgen". Het favoriete woord van krijgers die beslissen om hun werkelijkheid te creëren wordt "actie". Welke kies je?

No comments:

Post a Comment