Hoe maak je een goede financiële adviseur Kies - een advocaat Perspectief

Hoe maak je een goede financieel adviseur te kiezen en vinden van de beste voor u is veel als het interviewen van kandidaten die werk zoeken, je bent de werkgever en de adviseur is van de werknemer. Werken in het gebied van estate planning, kan ik bieden een aantal criteria die ik letten bij licht van mijn ervaring in het werken met financiële professionals.

Hier zijn zeven tips bij "interviewen" kandidaten die meedingen voor uw bedrijf:

(1) Gekwalificeerde Verwijzing: Heeft de kandidaat n
(2) doelstelling Ratings: Er worden bronnen, zoals AM Best en TheStreet.com (voorheen bekend als Weiss) dit tarief financiële bedrijven met een A, B, C, (+/-), systeem. Dit zijn handig om te weten wanneer de adviseur werken voor een goed beoordeeld of het bedrijf. Nog niet, althans AM Best verzekerings-en financiële bedrijven betalen voor hun beoordelingen worden gepubliceerd, die vervolgens de vraag doet rijzen objectiviteit. Dus, steunen op meer dan slechts een rating bron. Er zijn ook het Better Business Bureau verslagen (BBB), Security and Exchange Commission (SEC) en de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA), evenals de Federal Trade Commission (FTC) dat eventuele misstappen begaan door aan te kondigen financiële onder andere bedrijven. Zoeken door middel van het bovenstaande zal in ieder geval uitgewezen dat er "rode vlaggen."

(3) Compensatie Driven Advies: Helaas, kan die in financiële posities zoals andere verkoop-industrie worden gesteld aan de controle. Als het aankomt op het maken van financiële aanbevelingen adviseurs 'eigen compliance dicteert aanvaardbaarheid tot op zekere hoogte, op basis van de vraag of het product geadviseerd langs een "geschiktheid' te testen. De SEC heeft dus een aantal ingebouwde consument bescherming in haar reglement. Echter, de financiële sector is erg slim in het maken van product aanbevelingen die kunnen rond geschiktheid beperkingen te krijgen in de poging om een stap vooruit van de SEC worden. Als zodanig, weten hoeveel uw adviseur maakt op de deal, alsmede precies wat zijn of haar bedrijf het aandeel is van de schadevergoeding. De les van het verleden is dat adviseurs berucht worden voor het maken van aanbevelingen op basis van schadeloosstelling.

(4) Laat u niet misleiden door garanties van welke aard: Indien uw adviseur garandeert niets, zeer sceptisch. Een aantal financiële instrumenten, zoals de contante waarde in een heel leven beleid, kunnen een zekere mate van gegarandeerde bescherming van de hoofdsom. Maar met een derde houder van je geld of activa, zelfs als FDIC verzekerde, zijn er geen voor 100% garandeert - ook al zijn er een aantal financiële instrumenten die zijn veiliger dan andere (FDIC verzekerde relatief veilig). In feite, beloften van de garanties inzake financiële producten of plannen die niet zo kan een adviseur in de problemen te krijgen met zijn of haar regelgevend agentschap.

(5) Goede Permanent: Het is niet beledigend is voor gewoon vragen over goed een adviseur van de staat met zijn / haar rijbewijs en / of eventuele tuchtrechtelijke maatregelen die gevolgen kunnen zijn ingenomen. Je kan zelfs verzoeken dat hij of zij papierwerk blijk van een "schoon strafblad te leveren." Waarom niet? Werkgevers krijgen antecedentenonderzoek van werknemers. Toch?

(6) Wie is op het team van de adviseur is: de hoogte van alle "spelers" op de adviseur van het team die een deel van het doen van aanbevelingen en het beheer van uw account. Heeft zijn of haar bedrijf hebben iemand kijken naar je geld de hele tijd? Zal uw beleggingen regelmatig worden getoetst op het risico en zullen voorzorgsmaatregelen voorsprong markt crasht als het een ervaren in 2008 als 2009 worden genomen?

(7) Beschikbaarheid en Specialty: Als uw adviseur of iemand op zijn of haar personeel niet naar u terug te krijgen vóór het einde van de dag of ten minste eerste ding in de ochtend, dit geeft reden tot bezorgdheid. Goede adviseurs de neiging om weer in contact met hun klanten binnen 24 uur nadat ze zijn gecontacteerd, meestal op dezelfde dag. Op een andere nota, is je adviseur gespecialiseerd in alles wat belangrijk is voor uw behoeften. Het is een ding om een adviseur "hebben de neiging om uw behoeften," maar is hij of zij bekend zijn met de gewenste producten en gebieden die relevant zijn voor uw financiële bottom line, zoals in variable annuities, variabele levensverzekeringen, langdurige zorg verzekering, voor ETF's , enz., of hogeschool planning, distributie planning, agressieve groei beleggen, grondstoffen, enz.

Naast deze zeven tips, zorg ervoor dat uw adviseur neemt ownership voor slechte aanbevelingen alsook van de bescheiden over goede. Deze wijzen iemand die waarschijnlijk meer verantwoording en verminderd met de defensief of ego aangedreven type. Anders is het goed om te weten dat iemand alles zullen doen wat ze kunnen, wanneer dingen verkeerd gaan.

Uiteindelijk zijn er zal worden adviseurs die zijn goede en slechte, de adviseur die goed is voor u even belangrijk is het kiezen van iemand die 'goed'. Een professionele aanbevelen van de beste producten om uw doelen te bereiken en bescherm uw geld is van cruciaal belang. Daarom doet een aantal van uw eigen due diligence in financiële producten is een goed idee, ondanks het zoeken naar een adviseur voor hun adviezen. Het geld en de financiering van sectie op uw lokale boekhandel moet goede publicaties die je zal helpen uitvoeren. Op het einde, zoek een neutraal standpunt van iemand buiten de financiële sector, die geen reden heeft om ofwel te verdedigen of te bekritiseren bedrijven of adviseurs zelf. Financiële mensen uit het bedrijfsleven kunnen de neiging hebben om hun eigen beschermen of te snel naar een ander te bekritiseren. Na de recente nasleep van deze recessie, is voorzichtigheid geboden en overlegd met uw huidige adviseur, of het vinden van een nieuwe terdege gerechtvaardigd zijn.

No comments:

Post a Comment