De 411 op Beveiligde Leningen: Wat u Noodzaak om Know

Iedere keer dat iemand geld leent van een bank geleend van de fondsen worden genoemd als een lening. Iedere keer wanneer de bank vraagt aan onderpand (een zekerheid dat de bank verantwoordelijk voor als u niet te betalen is, net als uw huis of eigendom), dat heet een veilige lening. Een eerste beveiligde lening op onroerend goed is als eerste lading, terwijl een tweede lening (misschien een home equity of tweede hypotheek) is de tweede betaling. Beveiligde leningen zijn makkelijker te verkrijgen< dan een ongedekte lening, zoals de bank heeft een middel terugbetalingsvoorwaarden in geval dat u geen.

Er zijn vele soorten beveiligde lening programma's beschikbaar, aanbieden verschillende voordelen en zodanig aan de kredietnemer. Maar maakt niet uit welke je kiest, zijn er enkele dingen die u moet weten voordat u het eens of iets ondertekent.

Eerste, gedekte leningen komen in een verscheidenheid van bedragen (typisch middeling tussen £ 3.000 tot 50.000 ponden, maar zijn gezien als hoog als 250.000 ponden met enkele kredietverstrekkers). Ze zijn terugbetaald op maandbasis voor een vooraf bepaalde hoeveelheid tijd (meestal tussen 3 en 25 jaar). Sommige leningen programma's kan een vooruitbetaling sanctie (een vergoeding aan de lening verbonden, indien zij wordt betaald uit eerder dan verwacht), dus zorg ervoor dat uw bankier vragen of dit van toepassing is op uw lening.

Ten tweede, het JKP (jaarlijks) is de belangstelling die u zult betalen voor het lenen van het geld. Uw apr zal afhangen van verschillende factoren, waaronder uw krediet geschiedenis en het eigen vermogen in het pand. Het is een verstandig idee om de rentetarieven te vergelijken van verschillende kredietverstrekkers om er zeker van dat je de beste bent een van de mogelijke krijgen.

Vervolgens moet je weten hoe toe te passen voor een beveiligde lening. De internetrevolutie is veranderd met de kredietverlening industrie voor de betere, omdat het niet langer nodig om je huis te verlaten van toepassing voor een veilige lening. Hoewel u bezoek uw plaatselijke tak van uw favoriete leningverstrekkende instelling, het is veel gemakkelijker om online login en uw informatie, of te pikken de telefoon ENTER.

Ten slotte moet u weten hoe Toepasselijk recht bent u te beschermen. Alle beveiligde huiseigenaar leningen zijn onderworpen aan de Consumer Credit Act van 1974. Deze wet bevat strenge richtlijnen over hoe geld wordt uitgeleend, voor leningen tot 25.000 pond. (Leningen voor grotere bedragen zijn ongereglementeerde). Voordat een dergelijk beveiligde lening wordt toegekend, moet u een juridisch bindende kredietovereenkomst met de voorwaarden van uw specifieke programma's te ondertekenen. Een bedenktijd van 7 dagen wordt verleend aan u door de kredietgever. Kredietverstrekkers zijn om u verzekeringsopties om uw maandelijkse lening betalingen in het geval dat u onvermogend betalen zijn onder specifieke omstandigheden, zoals ziekte, werkloosheid, een ongeval of overlijdenswaarborg. Alle dekking opties zal variëren tussen leninggevers, en zo zal de kosten, dus worden Controleer met uw geldschieter voor enige details, specifiek als tot wat overdekt en wat niet.

No comments:

Post a Comment