Er kunnen mensen om je heen Wie kan uw hulp gebruiken

Hoewel er tekenen zijn dat de slechte economie kunnen worden bereikt in de richting van een herstel, soms nog moeilijk zijn. Persoonlijke financiën zijn een groot probleem in de wereld. Het restaurant eigenaren zeggen dat hun bedrijf heeft afgezet bij de verkoop en dat veel klanten blijven weg. Dat is moeilijk te geloven als je kijkt naar de lange lijnen bij sommige restaurants. Dat is niet gemakkelijk te reserveren krijgen op enkele van de luxe restaurants als ze blijven doen wat lijkt op een b
Het weer warmer is geworden, en het eten buitenshuis is aangenaam. Restaurants die buiten zitplaatsen laten verschijnen om te doen een grote business. Mensen zijn nog aan het eten in grote aantallen. Weer anderen zijn thuis verblijft in om geld te besparen.

Een bedrijfstak die geen teken van verhuur up shows is netwerk marketing (MLM-of multi-level marketing als de industrie wordt ook wel). Veel bedrijven en betrokken mensen zijn zeer goed. Mensen toetreden tot de bedrijven die deze wijze van verkoop elke dag gebruikt, en nieuwe bedrijven ook voer de arena. Deze business model werkt op de vooronderstelling dat de mensen zullen worden betaald op de inspanningen van degenen die zich aanmeldt, zowel door hen als voor het werk dat ze doen zelf. Dit kan gaan voor enkele of vele niveaus diep of breed. Network marketing gaat om miljonairs die zie fenomenale financiële succes met hun bedrijven. Hoewel algemeen bekend is dat de meeste mensen slagen er niet in deze bedrijfstak, de hoop leeft en de mensen nog proberen.

Zoals de mensen die zijn geworden miljonairs en de mensen die financieel niet kwetsen kijken om hen heen, kunnen ze zien dat anderen voor wie de economie niet is zo vriendelijk geweest. Er zijn mensen die hebben verloren banen en hun levensonderhoud. De rijken hebben hun investeringen waarden verlaagd, maar ze kunnen nog steeds comfortabel te wonen. Anderen kunnen lijden angst en wanhoop als ze vragen zich af hoe ze het kan maken.

Familieleden kunnen lijden in stilte, zonder te proberen om hulp te vragen. Het betaamt ons allemaal om in harmonie te worden aan de behoeften van anderen en doen wat we kunnen om. Een recente loterijwinnaar werd gevraagd wat hij zou eerst doen met zijn nieuwe prijzen van miljoenen dollars. Hij zei dat hij zal proberen om anderen die hulp nodig hebben, zijn alma mater te helpen, en zijn kerk. Wat en hoe hij zal helpen valt nog te bezien. Maar zijn houding is goed als hij denkt van anderen.

Als de economie is goed voor ons zelfs in deze ongelukkige tijden en wij hebben kunnen onze levensstijl te handhaven, kan het tijd om te zien wat we kunnen doen om anderen te hulp. De persoon op straat die bedelen voor hand-outs is in nood. De mensen die hebben verloren banen of huizen kan een helpende hand gebruiken. What goes around komt rond en het helpen van anderen is bijna altijd een goed ding om te doen.

No comments:

Post a Comment