A Guide to Sommige van de voordelen van de IVA's

Het kan lijken ingewikkeld om een aantal van de legale manieren om onbeheersbare schulden, vooral wanneer u net begint op te lossen begrijpen. In dit artikel wij snel en eenvoudig uit te leggen deel van de voordelen van een vrijwillige individuele regeling (IVA). We voorzien ook in algemene schuld advies door te wijzen op enkele overwegingen met betrekking tot deze optie, dat gewoon niet kan hebben toegeslagen u voorzegd.

IVA's zijn wettelijk erkende Oplossingen

Zodra formeel overeengekom
Schuldeisers kunnen niet blijven Betalingen Per brief of telefoon de vraag

Zodra overeengekomen, dat soort van letter en / of telefoontje moet stoppen door de wet.

Nieuwe rente en belasting niet van toepassing

De wet zegt dat de schuldeisers moet ophouden het toevoegen van nieuwe rente of kosten zodra de IVA wordt bediend.

Crediteuren Kan niet starten New Court Actie

De wet zegt, dat eenmaal afgesproken, zodat u te houden aan de bepalingen en voorwaarden, uw crediteuren zijn niet in staat om nieuwe gerechtelijke stappen tegen u te beginnen voor de desbetreffende schulden.

Een weg van het opnieuw starten Credit

Als u met succes houden aan de bepalingen en voorwaarden, wanneer de IVA is voltooid, kun je beginnen met wederopbouw van uw credit score.

Een meer besloten Optie

IVA's zijn niet aangekondigd in lokale kranten. U mag verschijnen op het internet op de insolventie register, maar dit is geen 'gewone' publicatie, zoals een lokale krant.

Vermijdt bepaalde problemen voor je Professional Status

Je werk-status is het algemeen niet aangetast en zoals eerder gezegd, de hele aard van de regeling is iets meer prive. Voor sommige gekwalificeerde professionals kan dit helpen voorkomen het stigma dat het soms kan begeleiden schuld problemen.

Je kunt ook de volgende punten:

Aanpakken al uw schulden

Het is waar u al uw schulden bij de aanvraag voor een IVA (terwijl dit niet altijd het geval in Debt Management Plans) omvatten. Dit betekent wel dat alle schulden zouden worden beheerd met een enkele juridische oplossing, mits u zich aan de voorwaarden.

Succesvol aanvulling

Het meest realistische schulden advies is hier dat dit afhankelijk is van je houden aan de voorwaarden, zoals vergader-maandelijke betalingen gedurende de overeenkomst (meestal blijvende 5 jaar minstens). In sommige gevallen kunt u te kunnen nemen 'terugbetaling holidays' mist of betalingen bij ernstig ongunstige omstandigheden, maar dit zal uiteraard verlengt de levensduur van de IVA, indien geregeld. Toch kan dit nog steeds een voorkeur optie voor u om te kunnen blijven met en vervolgens de IVA concurreren.

Enkele overwegingen voor Credit

Hoewel een IVA is juridisch kunnen worden bediend, 'plastic' credit is normaal gesproken niet een optie, maar u kunt deze dagen gebruik van pre-paid alternatieven. Pre-pay kaarten kunt u om geld te betalen op een kaart en vervolgens genieten van het gemak van betalen voor goederen of diensten, net zoals je eerder zou hebben gedaan met behulp van uw creditcard of winkelpassen. De vitale verschil is applicably pre-pay kaarten moet u niet toestaan om verdere schulden te maken door ze te gebruiken, aangezien zij zich op fondsen je hebt 'geladen hen' voor de uitgaven.

No comments:

Post a Comment