Ken uw Financiële Comfort Level

Ondanks de hoge mate van ongerief bespreking van de financiële problemen, om hulp te vragen alvorens een financiële crisis toeslaat zal u helpen op de lange termijn. Bij veel maatschappelijke kringen, worden de besprekingen over het geld taboe beschouwd. Het is over het algemeen niet nodig om zinnen te beginnen met: "Ik hoor dat u en de juffrouw zijn financiële problemen te hebben".

Credit counseling organisaties hebben de mogelijkheid om een breed scala van mensen op te voeden door middel va
Credit counselors werken met individuen die ontvangt hoge betalende salarissen, nog worstelde jarenlang proberen om samen pull hun financiën. Gemotiveerd door trots en de overtuiging dat iemand met een graduaat geen hulp nodig heeft met geld omgaan, kunnen deze individuen net zo makkelijk dieper in de schulden. Hoewel dit niet het thema over de hele linie is het gangbaar in tal van situaties. De les geleerd is dat een financiële crisis kan komen op alle inkomensniveaus. Hier het gevaar tekenen van een financiële crisis voordat hij toeslaat en weet dat je niet alleen bent - er is financiële educatie verkrijgbaar.

Dit artikel is u aangeboden door American Consumer Credit Counseling (VIKC). ACCC is een non-profit credit counseling en financiële educatie bureau dat zich inzet voor de bevordering van financiële basiskennis in de gemeenschap en in de VS Meld u aan bij www.consumercredit.com voor meer informatie!

No comments:

Post a Comment