A Balancing Act: hoe goed uw chequeboek Organiseren

Met alle dingen die je moet onthouden te doen op een regelmatige basis, balanceren uw chequeboek niet altijd voorrang krijgen. Maar als je vooruit plannen en tijdschema enige tijd voor dit belangrijke taak, zal je oogsten de financiële beloningen.

Voor je begint zorg ervoor dat u de onderstaande punten op hand: chequeboek, grootboek boek, ATM en stortingsbewijzen, rekenmachine en een potlood. De volgende fase is om te controleren of uw items. Ten eerste, spreid je terug controles en ATM terug
De volgende stap is zet je ATM terugtrekking enten op chronologische volgorde (dat is volgens tot op heden) en deze naar uw grootboek boek vergelijken met het plaatsen van een "X" naast elk cijfer dat een geldautomaat afkoop wedstrijden. U kunt enkele laatste wijzigingen aan je grootboek door het vergelijken van uw stortingsbewijzen met uw bankafschrift. Schrijf een "X" door elk figuur in het grootboek die overeenkomt met een ontvangst van de waarborgsom. Als u merkt dat de eventuele verschillen na het uitvoeren van dit relatief eenvoudige procedure, dient u onmiddellijk uw bank om de situatie recht te zetten.

Voor het berekenen van uw saldo, registreer je chequeboek de lopende rekening, hetzij op de top van een stuk papier, of op de rug van uw verklaring. Het is aanbevolen dat u gebruik maken van de achterkant van uw verklaring als uw bank voorziet in een werkblad is er voor de berekening van uw saldo. Nu, af te trekken bedragen voor niet-afgewikkelde deposito-en bankkosten, met inbegrip van maandelijkse kosten en dat voor ongedekte cheques en aftrekken van uw berekende totaal. Voeg vervolgens alle vereffende controles en de rente die u hebt verdiend om deze nieuwe figuur. Ten slotte, vergelijk het definitieve cijfer van uw bankafschrift.

Als u ontdekt dat op dit punt in de tijd die uw bank ten onrechte heeft u betalen voor iets, in contact met hen zo spoedig mogelijk. Ook als u merkt dat eventuele verschillen het eerst rond, of kan uw eindsaldo niet te verzoenen met de bankafschrift, wilt u misschien twee-en driepersoons-controleer je berekeningen.

No comments:

Post a Comment