Gefabriceerd Home en hypothecaire Programma's Explained

Er zijn een aantal van hypothecaire leningen en programma's beschikbaar voor mensen die een huis vervaardigd en aankoop / of de grond zal zitten. Met uitzondering van de gegarandeerde leningen, kunt u verwachten een hogere rente als vervaardigde huizen sneller af te schrijven en niet zo lang mee als traditionele huizen te betalen.

De meeste huizen zijn vervaardigd gekocht met koop-of persoonlijke eigendommen leningen, hetgeen betekent dat de vervaardigde woning wordt beschouwd als persoonlijk
Aanbetalingen voor deze leningen kan worden zo weinig als niets, maar verwacht een hogere rente lager de aanbetaling. Lening periodes meestal korter, vaak dan 10-15 jaar, dan de traditionele hypotheken hoewel u in aanmerking komen voor een langere uitleentermijn, vooral als je het land waar het huis zal zitten zelf.

Sterker nog, als uw huis niet vervaardigd is eigenlijk "mobiele" - bijvoorbeeld, plaatst u het op een fundering op je eigen land - u kan in aanmerking komen voor een traditionele vastgoed hypotheek, in plaats van een persoonlijke bezittingen lening.

80/20 Leningen: deze leningen betaalt u een aanbetaling van ten minste 20 procent van de aankoopprijs. Hoe hoger de vaststelling van betaling, hoe lager uw maandelijkse betalingen. Zij zullen nog lager omdat je niet betaalt prive hypotheekverzekering (PMI) dat beschermt de hypotheek bedrijf uit geld te verliezen als u stopt met het maken van uw hypotheek betalingen.

Wanneer het bedrag dat u verschuldigd bent wordt tot 80 procent van de waarde van uw huis, contact op met de onderneming die uw hypotheek en hebben ze drop je PMI omdat het beschermt niet alleen je ... de hypothecaire onderneming.

VA Leningen: Gefabriceerd huizen kunnen gekocht worden door gekwalificeerde veteranen met een VA gegarandeerde lening. De federale regering garanties van deze leningen, waardoor ze grote leningen aan krijgen, omdat het algemeen geen aanbetaling nodig is en u gewoonlijk een lagere rente. Zoals in het geval van de meeste andere vervaardigd woningkredieten, zal je niet in staat om een 30-jarige hypotheek te krijgen. Als u een veteraan, zeker kijken naar leningen VA when kopen van uw huis vervaardigd.

FHA leningen: De Federal Housing Administration is onderdeel van de HUD (Ministerie van Huisvesting en Stadsontwikkeling). Het bedrijf verzekert particuliere leningen uitgegeven voor nieuwe en bestaande woningen en werkt om mensen in hun eigen huizen. Het belangrijkste voordeel om iemand de aanschaf van een vervaardigd huis met een lening FHA is dat ze altijd hetzelfde tarief betaalt hypotheek verzekeringen, ongeacht hun credit score.

No comments:

Post a Comment