Manieren om in aanmerking komt voor een Britse Income belastingteruggave

Hoe kan men in aanmerking voor een PAYE of een terugbetaling inkomstenbelasting? Er wordt geschat dat ongeveer een derde van de werknemers verschuldigd zijn PAYE een inkomstenbelasting Terugbetaling.

Dit komt voor vele redenen, maar het coderingssysteem minder dan perfect is. Ook de Belastingdienst is niet altijd te controleren om te zien of een terugbetaling verschuldigd is vaker wel dan niet een vordering moet worden gedaan om daadwerkelijk krijgen een terugbetaling.

De manier om uit te
Elke instantie die heeft gewerkt voor minder dan een aanslagjaar zal meestal te wijten zijn een belastingteruggave aangezien zij zullen moeten ongebruikte persoonlijke vergoedingen die aanleiding zal geven tot een belastingvermindering terugbetaling.

Zijn uw totale inkomsten onder de persoonlijke belastingvrije som die op dit moment 6.475 pond? Als dat zo is dan moet je door een belastingteruggave. Deze vergoeding is ongetwijfeld nu gaat toenemen in de volgende begroting verschuldigd op 22/06/2010.

Je zou ook kunnen werken in de bouw en hebben ingehouden belasting het kader van de CIS-regeling. Dan heb je de kosten die kunnen omvatten handels-aankopen en andere zakelijke uitgaven, zoals motor draaien, die kunnen worden geclaimd als zakelijke mindering van uw winst waardoor uw belastingaangifte aansprakelijkheid.

Je zou ook kunnen hebben te veel belasting ingehouden eventueel door het hebben van een onjuiste fiscale code. Is dit een zeer veel voorkomende fout te wijten aan de vele BTW-codes die zijn overgelegd met het onder de werking van mogelijke menselijke fout in combinatie met zeer hoge volume van de computer gegenereerde codenummers.

Dit kan eveneens gebeuren door met een uitkering had misschien voor een auto of een voordeel voor de gezondheid die u niet meer hebben. Dit is heel gebruikelijk als eenmaal je hebt een uitkering in gecodeerde, natuurlijk had, wordt ervan uitgegaan dat de uitkering nog steeds waar in de echte wereld dingen kunnen heel snel verandering in.

Een andere manier die je zou kunnen worden door een restitutie is dat u zakelijke kosten die niet opnieuw aan u uitbetaald of zijn vergoed, maar in een lager tempo dan die waarin u kunt vragen hebben gemaakt. Een goed voorbeeld hiervan zou een verzorger thuis voor ouderen of gehandicapten die hebben meestal om een auto te gebruiken zodat zij kunnen uitvoeren van hun taak door naar hun klanten thuis.

Als ze niet zijn vergoed voor zakelijke uitgaven die zijn gedaan dan een aanspraak kunnen worden gemaakt op de zakelijke deel van voertuig lopende kosten die zouden kunnen worden geclaimd als een bedrijf aftrek. Deze claims kunnen in sommige gevallen weer worden uitgevoerd voor maximaal 6 jaar.

Om vast te stellen te zien of u in aanmerking komt dan moet je een aantal fundamentele vragen:

Heb je gebruikt je eigen auto naar uw klanten te bezoeken en / of andere zakelijke kilometers gedaan voor uw werk opdrachten?

Als deze kosten niet zijn vergoed door uw werkgever of indien zij zijn terugbetaald was dit aan een lager tarief dan 40p per mijl?

U moet in staat zijn om uw claim te rechtvaardigen. Wellicht kunt u gebruik maken van een dagboek van je werk of misschien schema van elke tijd of werkbladen die u te houden. Er zijn vele andere voorbeelden waar werknemers op grond van loonbelasting, die nog wel in staat om een declaratie en een aantal andere voorbeelden kunnen maken:

Medewerkers die schoon en wassen hun werk als ze kleren dragen uniformen voor de uitvoering van hun taken. Misschien ook kunnen zij aan een aantal specifieke werkzaamheden te bieden, zoals slijtage van kleding of beschermende laarzen alle waarop zij aanspraak kan maken voor.

Er zijn vele omstandigheden die kunnen leiden tot een belastingteruggave het inkomen dus het is iets goed overwegen waard zoals zo vaak restituties bedrag ergens tussen £ 1.000 en 1.300 pond. Soms heel veel meer.

No comments:

Post a Comment