Escrow Account: Hoe werkt het

Een Escrow Account is een spaarrekening waar u geld storten voor de afbetaling van je huis verzekeringen en belastingen. De rekening wordt geopend door de kredietgever die leningen die u geld voor de hypotheek. Zodra u heeft betaald een percentage van het hypotheekbedrag, en niet in gebreke bij de betaling, dan kan de kredietverstrekker besluiten om u een verontschuldiging van verdere betalingen via de geblokkeerde rekening.

Een ander type geblokkeerde rekening wordt beheerd door een Escrow A
Waarom is er een geblokkeerde rekening?

Een geblokkeerde rekening is bedoeld om de kredietgever, de bescherming van meer dan iets anders. Een aardbeving of een ongeval kan vernietigen uw woning, waardoor de geldschieter zonder de zekerheid op die u van hem geleend of haar. Als uw woning is verzekerd, dan is de kredietverstrekker Breathe Easy weten dat hij erop zal niet verliezen in geval van een ongeval. Evenzo, als de staat confisqueert uw eigendom omdat u niet in staat waren belasting te betalen, verliest de geldschieter de zekerheid. Daarom wil hij ervoor zorgen dat u uw belasting betalen op tijd. Wanneer een geblokkeerde rekening wordt geopend voor u, u regelmatig geld te storten op uw belastingen en verzekeringspremies te betalen.

Escrow agenten:

De meeste kopers en verkopers van onroerend goed, waardevol onroerend goed of kunst liever zaken doen via een tussenpersoon genaamd de escrow-agent. De escrow agent houdt toezicht op de uitvoering van de transactie tussen de koper en de verkoper. Zorgt hij ervoor dat de koper het overeengekomen geldbedrag plaatst in de geblokkeerde rekening, en vervolgens de handen over aan de verkoper wanneer de tijd komt voor de betaling. Escrow agenten kan worden advocaten, makelaars in onroerend goed of zelfs software broncode escrow agenten.

Escrow Services Online:

Om escrow transacties makkelijker in het digitale tijdperk, zijn de online escrow diensten opgedoken. Deze agenten kunnen kopers en verkopers op afstand om transacties online te voeren. Aangezien er hoge kans op fraude van de kant van de koper en verkoper wanneer ze geografisch ver van elkaar zijn, online escrow agenten werken als betrouwbare tussenpersonen.

Richtsnoeren met betrekking tot geblokkeerde rekening:

Escrow-accounts zijn gebaseerd op bepaalde richtlijnen neergeslagen door de betrokken autoriteiten. In de VS, de Real Estate afwikkelingsprocedures Act beperkt het bedrag dat kan worden gezet in de geblokkeerde rekening. Bijvoorbeeld, moet ten minste een dag er in het jaar waarin het bedrag in de Escrow Account is niet meer dan een zesde van het totaal dat u verschuldigd bent van de verzekeringspremies en de te verwachten belasting bedrag.

Indien uw hypotheek of een transactie heeft betrekking op een geblokkeerde rekening, wordt het noodzakelijk voor u om te beginnen met plannen hoe om te sparen voor die account. Als u het moeilijk om de nuances van de geblokkeerde rekening, begrijpen of niet zeker bent van de gevolgen van de rekening van uw inkomen en het bedrijfsleven, dan kunt u een geblokkeerde rekening adviseur benaderen voor hulp. Hij of zij zal u begeleiden naar de beste opties die je hebt, en ervoor zorgen dat de geblokkeerde rekening niet uitgegroeid tot een aansprakelijkheid voor jou.

No comments:

Post a Comment