De Voordelen van gebruiken Derde Partij Collectie Agentschappen

Een standaard incassobureau werken voor rekening van bedrijven te helpen bij alle achterstallige rekeningen tot meer dan de opgegeven termen te verzamelen. Typisch zakelijke termen zijn netto 30, dus alles te breiden in de 60-90 dagen bereik is over. Er bestaan verschillende gerenommeerde bureaus die voldoen aan wettelijk kader, zodat uw bedrijf niet zal juridische kwesties. Het is zeer belangrijk tot een gerenommeerd bureau te vinden voor uw bedrijf te vertegenwoordigen, want ze volgen de Fair
Daar zijn verschillende voors en tegens bij het nadenken over het gebruik van een incassobureau:

Pros:

1. Zij sparen de business, vooral kleinere bedrijven tijd, zodat inspanningen kunnen elders worden geplaatst. Een van de hardste uitdagingen van stromend een bedrijf is verzamelen op elke account. Door het gebruik van een bureau terecht, verzamelt u op bijna elke account.

2. Collectie agentschappen u houdt binnen de wet. Er zijn zo veel juridische regels om schuldenaren te beschermen en er is een dunne lijn om uw geld in te zamelen.

3. Het hebben van een betrokkenheid van derden. Bedrijven zouden hebben mensen het verzenden van brieven, facturen, of het roepen van de schuldenaar en het krijgen van lege beloften of-ontwijking. Zodra de derde partij is betrokken, plaatsen uw bedrijf op de top van hun prioriteitenlijst. Als u een prioriteitenlijst voor je leven als het gaat om facturen, wat er op de top? Hypothecaire, auto betaling, verzekeringen, eten, enz. Als je die derde partij betrokken te krijgen, uw schuld gaat van de onderkant van de lijst naar de bovenkant vanwege de onbekende factor. De schuldenaar zal vragen wat er zal gebeuren met mij? Wat zal gebeuren mijn credit?

Cons:

1. Incassobureau zijn niet vrij, dus dan kosten ze jou en je bedrijf geld. In plaats van te vergeten de schulden en het opruimen van de boeken, is het noodzakelijk om te verzamelen over de meerderheid van de schulden die er zijn.

2. Als u een harde agentschap, uw reputatie als vennootschap ervan kunnen inzet en over de relatie met de debiteur is voorbij.

Onder overleg met de nadelen, is er een oplossing te maken voor iedereen de nadelen in de voors. Daar zijn een paar forfaitair diensten die er zijn dat je een zeer lage vergoeding per account ontkenning van de enorme percentages te betalen. Wat het tweede con er zijn vele manieren om te gaan met het verzamelen van de schulden van een rekening naar basis-account. Door het gebruik van een meer diplomatieke of intensieve aanpak, kunt u op maat aan elke persoon of de industrie.

Wist je dat een licentie incassobureau u uit te zenden een schriftelijk verzoek te worden? Volgens de ACA (American Collectors Association) 65% van alle geld wordt verzameld uit van die 1 letter. Waarom zou u een groot percentage betalen voor een brief service? Daarom is het best te vinden een bureau dat is betrouwbaar en is geen percentage.

No comments:

Post a Comment