Alternatieve Minimum Tax

Het belangrijkste doel achter het alternatief minimale belasting was om ervoor te zorgen dat de mensen met een belachelijk grote hoeveelheid rijkdom niet in staat zijn om te schuilen al hun inkomen, bij wijze van de aftrek. Welnu, over een periode van tijd, die moet e beschouwd als rijk, eigenlijk een zaak van groot stelling.

Nu, in plaats van te kiezen voor een netto belasting voor de rijken, heeft de Alternative Minimum Tax uitgegroeid tot een stealth belasting, wat een nadelige invloed van< de hogere middenklasse belastingbetalers. Zoals het is, deze belastingplichtigen zijn meestal niet kunnen zien aankomen totdat deze op het dak. Volgens de archieven, circa twintigduizend belastingbetalers kwam onder de Alternative Minimum Tax categorie in het jaar 1970. Door de komende zesendertig jaar heeft de nummer opgegroeid tot ongeveer vier miljoen. Niet alleen dat, volgens de Internal Revenue diensten, is dit aantal nog verder zou stijgen en kan een niveau van ietsje meer dan vijfendertig miljoen tegen het jaar 2010.

Nu, het grote probleem in termen van de Alternative Minimum Tax, is niet met betrekking tot de belasting beugel, die eigenlijk kleiner te zijn dan de gewone belasting-systeem. Het voornaamste probleem is met betrekking tot de inhoudingen, die zij niet toelaten. Dus, terwijl u mogen nog overwegen hypotheekrente, alsook charitatieve donaties, de Alternative Minimum Tax, zou echter, uitsluiten de staat, evenals de lokale winstbelastingen, evenals onroerendgoedbelasting, kind belastingkredieten, home-kapitaalkrediet rente, unreimbursed bedrijfsuitgaven, fiscale preparaat honoraria en notariskosten.

Zoals is, gebrek van deze vrijstellingen, maak u eindigen met een hoger belastbaar inkomen. Bij wijze van gewoon leven in een plaats met een hogere grondbelasting of met een grote familie zou veroorzaken de alternatieve minimale belasting, als zou een hypotheek aftrek. Bij wijze van de uitoefening van de incentive stock options misschien wel de grootste en de meest onverwachte klap. Onder de alternatieve minimum belasting, moet het verschil in tussen de uitoefenprijs, evenals de marktprijs telling als inkomen. Nu, voordat je kiezen voor een incentive stock optie, dient u altijd raadplegen een financiële professionele. Dit is omdat, het aantal opties, die u lichaamsbeweging, evenals aangezien de timing kan aanzienlijk beïnvloeden het bedrag van belastingen, die u zou verschuldigd bent over deze winst.

In feite, de particuliere activiteit obligatie of de gemeentelijke obligaties voor verschillende openbare projecten zoals de luchthavens, evenals stadions, neigt de fiscale-vrije status verliest in alternatieve minimale belastingtarieven. Zoals het is, dient u contact op met uw financiële professional terwijl de investeringen in particuliere activiteiten obligaties.

No comments:

Post a Comment