Krediet Reparatie - 5 Redenen waarom u niet een credit-Repair Service!

Elke dag, consumenten betalen enorme sommen geld tot krediet-reparatieservice bedrijven dat een snelle krediet fix belofte in een inspanning om geschillen handgreep, verbeteren hun ratings en ontvang een goede FICO score. En bijna alle van de tijd, vinden ze dat hun geld volledig verspild.

Gelet goede credit kan u helpen veel beter rentetarieven krijgen voor een auto of woningkrediet zoals u wellicht weet. Een slecht krediet geschiedenis kunnen achterlaten als u geplakt met leningen die toren
De aanbiedingen vindt u lijkt wellicht een aantrekkelijke maar 'laat de koper beware'! Sommige aanvaardbare kredietrisicoanalyse-reparatie ondernemingen bestaan maar vele van de schadevorderingen die je hoort geadverteerde zijn meestal vals en gewoon een manier om je deel met uw zuurverdiende geld.

Als je denken over ondertekening een contract met eender welke credit-reparatieservice u zou minstens ken uw rechten. Wees u bewust van de volgende vijf redenen waarom je niet zou verbinden:

1. Als het krediet-reparatie-bedrijf heffingen die een upfront fee - doen plegen niet. Onder de federale Reparatie van het Krediet organisaties optreden - dat is vastgesteld ter verzorging van misleidende en misbruik krediet reparatie zakelijke praktijken te nemen - dit maakt het illegaal voor bedrijven in rekening te brengen consumenten, alvorens ze uit te voeren met eender welke credit-repair-diensten. Dus het is tegen de wet voor krediet-reparatie-bedrijven een vergoeding te vragen van u af totdat ze volledig afgesloten van de reparatie-diensten die zij hebben beloofd.

2. Als het krediet-reparatie-bedrijf zegt zal zij, namens u, geschil informatie in uw bestand, inclusief items die u weet te corrigeren bent, dan let. Als de service is van plan te liegen, of bij een geschil wat je weet om accurate gegevens dan is het niet een gerenommeerd bedrijf. Terwijl u kunt betwisten alle informatie in uw credit bestanden waarvan u denkt dat onjuist is, geen krediet-reparatie bedrijf het recht heeft om accurate, actuele informatie te verwijderen van de kredietbeoordelingen van iemand rapport.

En als de informatie in uw bestand is helemaal juist goed of slecht, alleen het verstrijken van de tijd kunnen de gevolgen van eventuele negatieve informatie te beperken. Negatieve informatie zoals late betalingen kan in uw credit-bestand zo lang blijven als zeven jaar. En een persoonlijk faillissement indiening kan nemen als tien jaar. Eventuele negatieve informatie over uw credit scores vermindert als de jaren voorbij.

3. Voordat je je aanmeldt voor een contract, heeft het bedrijf om u te voorzien van een gratis exemplaar van de FTC "consumentenkrediet File rechten uit hoofde van staats-en federale wet." Die richtsnoeren duidelijk uiteenzetten wat de service kan en niet kan doen.

4. De vennootschap kan je vertellen dat zij kan je een nieuw krediet identiteit door de toepassing voor een werkgever identificatienummer, of EIN, van de IRS (Internal Revenue Service). Zij kunnen u vertellen dat u dit nummer gebruiken in plaats van uw sofi-nummer. Maar als u niet de eigenaar van een bedrijf, dan is dit is geen legitieme manier aan uw persoonlijke krediet geschiedenis te herstellen. En het is een federale misdaad om een EIN krijgen onder valse voorwendselen.

5. Als de credit-reparatie-service vertelt u niet direct contact met een van de credit-rapportage agentschappen of kredietbureaus, hoef je niet wenst te huren.

Simpel gezegd, kunt u gemakkelijk schoon te maken uw credit verslag en reparatie van uw credit verslag geschiedenis zelf. Alles wat een creditcard-reparatie bedrijf belooft ze dat kunnen doen legitiem is, kunt u zelf doen. U hoeft niet een krediet reparatie service. Velen zijn onethisch en neem uw geld en uit te voeren. Sommige zullen zelfs betaalt u een maandelijkse vergoeding voor doorlopend krediet reparatie.

Met deze tips moet u goed geïnformeerd zijn alvorens een beslissing over het inhuren van een krediet-reparatie-service. U kunt gemakkelijk uw zakelijke of persoonlijke jaarlijks kredietrapport online gratis. Waarom bestelt u niet en krijg je nieuwste gratis credit verslag van Equifax, Experian of Trans Unie, de 3 kredietbureaus of melding van agentschappen, doe een beetje onderzoek en vast uw credit geschiedenis van jezelf? Dit is echt helemaal niet moeilijk.

No comments:

Post a Comment