Zijn de banken het verplaatsen van de doelpalen?

Na de veel onderzoek naar de regering gewezen op creditcardbetalingen en de daaruit voortvloeiende richtlijnen, die veroorzaakt een onmiddellijke verlaging van de winst voor de financiële instellingen, ze begint nu weer te raken.

Zoals vele waarnemers voorspelden de industrie, de massale instellingen waren waarschijnlijk nooit te geven dat de inkomsten zonder slag of stoot, en nu zijn ze terug te vechten. In de afgelopen paar maanden veel banken hebben aangekondigd veranderingen in hun dienst
In een teken des tijds, Lloyds TSB (www.lloydstsb.com) trok recent hun vrije buffer-courantkrediet 10 pond, die werd genoten door veel klanten van de banken, en verhoogde de rente op rekening-courantkredieten. Ze hebben ook meer de jaarlijkse kosten van veel van hun premie-rekeningen, resulterend in hogere kosten voor veel van de banken klanten.

Deze kleine, maar belangrijke wijzigingen door een grote bankinstelling zijn het meest uitdagend als een teken van wat komen gaat met de banken niet bereid zijn op zich te nemen historische financiële risico voor verminderde inkomsten. Als altijd is het de consument die het hardst zullen worden getroffen, met Lloyds TSB verwacht dat de bank nog eens 19 miljoen pond per jaar "winst" uit het bovenstaande verandert.

Terwijl de algemene trend is naar steeds hogere lasten, en verminderd "gratis" diensten, zijn er nog een klein aantal van het aanbod op de markt. Deze aanbiedingen zullen niet te lang duren, met naar verwachting verdere onrust bankkosten in de korte tot middellange termijn. Terwijl de regering handelde met de beste bedoelingen, de Britse financiële instellingen zijn letterlijk "jagen" verlies aan rentabiliteit in de verschillende gebieden van het bedrijf.

No comments:

Post a Comment