Lening Wijziging programma's die u steun tijdens de financiële crisis en Foreclosure

Door de recessie, hoge rente, stijgende werkloosheid en andere dergelijke tegenspoed, veel mensen zijn in staat om verder te betalen hun maandelijkse hypotheek betalingen en zijn dus op de rand van financiële instabiliteit of afscherming van hun huizen. Ter voorkoming van deze, heeft de nieuwe regering het kader van de Obama-regime begonnen verschillende financiële plannen die de Home Betaalbare Wijziging Program (HAMP) die het mogelijk maakt verminderd en betaalbare betalingen aan huiseigenaren< die voldoen aan de eisen van het plan worden opgenomen.

Door de mindere beschikbaarheid van banen en lagere inkomens-, hypotheek-betalingen zijn vaak degenen die te lijden hebben in de meeste huishoudens in vergelijking tot medische voorzieningen, voedsel en andere essentiële kosten. Aangezien zij hebben geen middelen om de uitkeringen, veel mensen negeren van de kredietverschaffer telefoontjes en mail berichten en die kunnen leiden tot faillissementen en woningen meegenomen. U wordt vermeld als een wanbetaler in de boeken van de bank en alle geldschieters, ontkennen dat u eventuele verdere leningen van het land ooit weer! Lening modificatie programma's geven u een kans om te winnen terug uw financiële situatie en betaalt uw hypothecaire leningen gemakkelijker.

HAMP biedt stimulansen en cash-subsidies aan leningen te geven financiële instellingen en particulieren van een toegewezen 75 miljard dollar die deze wijzigingen te bieden aan de degenen verdienen door verlenging van de uitleentermijn, indirect leidt tot lagere betalingen wordt door hen gemaakt. Aanvullende subsidies worden ook gegeven aan de kredietgevers, die de lening herzieningen te verlenen aan mensen die een risico van wanbetaling of met afgeschermd hun eigendom. De rentetarieven kunnen ook worden gereset door de kredietverlening bedrijven. Veel van de mensen die zijn in bruikleen gegeven wijzigingen hebben de beschikbaarheid om hun betalingen op de rente zo laag als 2% te maken. Lenders, met name banken, ook de mogelijkheid van wijziging van de hoofdsom dat moet worden betaald en de som te maken als gevolg meer comfortabele en betaalbare voor de klant.

De voordelen van deze lening wijzigingen opzij gehouden, niet iedereen is gekwalificeerd overeen te komen op het geven van hen. Verschillende factoren moeten worden beschouwd, voordat iemand wordt in aanmerking komen voor de wijziging. In de eerste plaats sterk gedocumenteerd bewijs zou moeten worden verstrekt waaruit blijkt de bestaande vermogen van de kredietnemer, en of het gezin voldoende inkomen overblijft na de noodzakelijke uitgaven snijden, om te betalen voor de hypotheek of lening betaling is. Het pand moet de hypotheek primaire eigendom van de lener en wordt er nagegaan of een eerdere wijzigingen van de lening zijn genomen of niet. Onbillijkheid formulieren worden ingevuld door de kredietnemers verklaren alle ontberingen of problemen waarmee zij geconfronteerd worden, die een belangrijke factor is voor hen niet in staat om de betaling te maken. Het verschuldigde bedrag voor de hypotheek moet passeren specifieke criteria, afhankelijk van het aantal mensen dat woont in het huis. De netto hypotheek kosten, met inbegrip van eventuele late kosten en rente, moet meer dan 31% van het bruto inkomen van de familie.

No comments:

Post a Comment