Wie bepaalt de toekomst van de hypotheek Tarieven - Taux Hypothecaire

Om het juiste hypotheek strategie dat bespaart u het meeste geld te kiezen, moet u de factoren te begrijpen dat de belangstelling rente stijgingen en dalingen - taux hypothecaire.

Dit is een complex onderwerp en is dit de meest rudimentaire uitleg. Als u bezocht een bibliotheek of gezocht op internet, wil je letterlijk te vinden duizenden inzendingen over het thema van de wijze waarop de rente wordt bepaald. We zullen kijken naar de Bank van het fiscale beleid van Canada en de vastrentende ma
Een lener kan denken dat het de bank, dat is het controleren van wat zijn rente op zijn huis lening zal worden. De bank is eigenlijk alleen reageren op de invloeden in de economische arena die hypothecaire rentevoeten vast te stellen:

Variabele prijzen worden bepaald door de prime rate - prêt hypothecaire.

-Forfaits worden bepaald door de obligatiemarkt.

De Bank of Canada wordt een basistarief dat de prime rate, dat de grote Canadese banken zal bepalend. De prime rate wordt vervolgens gebruikt door deze banken en andere hypotheekverstrekkers om variabele hypotheekrentes te bepalen.

Variabele Tarieven:

Als je alleen kijkt naar de variabele rente u krijgt op de dag van uw tarief wordt vastgesteld, bent u niet het zien van de volledige kosten van uw woning lening. Bijvoorbeeld, als je veilig een 4,75% variabele rente hypotheek wanneer de prime rate is 5,5%, je bent echt het verkrijgen van een "prime minder 0,75%" tarief. Maar als de vaste rente bedraagt 5,4% voor dezelfde periode, kunt u gevoel hebt dat je een koopje krijgen. Echter, ons bewust worden van het feit, dat indien de "prime rate veranderingen (die het kan acht keer per jaar) van uw variabele rente zal veranderen. Als het gaat om 6%, zal uw rente naar 5,25%. (Hypotheque)

De Bank of Canada zet de prime rate acht maal per jaar op bepaalde ingestelde intervallen. Afhankelijk van een aantal factoren, kan het verhogen of verlagen van het tarief, of laat het ongewijzigd. Dan blijft het op dit nieuwe tarief tot het volgende interval.

De Bank of Canada maakt gebruik van de prime rate controle groei en inflatie. De gouverneurs van de Bank of Canada zal kijken naar de inflatie, zoals gemeten door de CPI (Consumer Price Index), en het BBP (Bruto Binnenlands Product). (Hypotheque)

Sterke stijging van de CPI (2% of meer) betekenen de inflatie en de Bank zal de neiging om de tarieven te verhogen tot inflatoire tendensen te voorkomen. BBP meet het land de economische activiteit en is ook een factor in de inflatie, is dus een factor die de Bank of Canada een oogje houdt op de tarieven te bepalen.

Als het BBP en de CPI geleidingen groeicijfers, de Bank of Canada zal waarschijnlijk lagere tarieven voor investeringen en aankopen en omgekeerd, indien zij zijn sterk groeiende moedigen, ze verhogen de tarieven. (Hypotheque)

Vaste tarieven:

Vaste tarieven worden vastgesteld door de geldgever en worden ook bepaald door vele factoren, waarvan de belangrijkste die de kredietgever de portefeuille van inkomsten en de kosten van de middelen.

De meeste woningkrediet klanten realiseren zich nu dat banken en andere financiële instellingen kopen en verkopen, hypotheken vrij regelmatig aan beleggers in de secundaire markt. Zij doen dit om 'evenwicht' hun portefeuille met hypotheken.

De investeerders de banken verkopen deze hypotheken zijn ook beleggers in de obligatiemarkt, zodat de secundaire hypotheekmarkt moet concurreren met de obligatiemarkt. Als de koersen op de obligatiemarkt omhoog gaat, zullen de banken moeten hogere tarieven aanbieden op hun hypotheekportefeuilles door verhoging van de tarieven voor de hypotheken die zij schrijven. Als de tarieven op de obligatiemarkten beneden komen, kan de vaste hypotheekrente naar beneden komen om in overeenstemming te zijn met hen. (Prêt hypothecaire)

Nu zie je dat de rente die u betaalt over uw hypotheek wordt bepaald door beslissingen die door banken, kredietverstrekkers en investeerders in de obligatiemarkten, de Bank of Canada, de CPI en de BBP. Deze spelers te bundelen in een complexe structuur die veel van de studie door deskundigen - prêt hypothecaire houdt.

Hoe kan de gemiddelde consument te doen? De beste oplossing is om nauw samenwerken met een gekwalificeerde hypotheekadviseur die verstand van alle implicaties van deze factoren en hoe ze een impact zullen hebben op uw unieke financieringsbehoefte hebben. Alleen een erkende hypotheekadviseur in staat is om deze rente (en andere) problemen uit te leggen en wat uw strategie moet worden te bepalen. (Prêt hypothecaire)

No comments:

Post a Comment