Bad Credit Hypotheek - Belangrijke Feiten

Als u slecht krediet verleden dan het krijgen van een hypotheek kan een beetje moeilijk voor je zijn. Na de subprime hypotheken buste, hebben de meeste hypotheekverstrekkers beperkten hun leenmogelijkheden. Ze hebben nu geld lenen om alleen die leners die een hoge credit scores. Voor een kredietnemer een minimale credit score van de 720 is vereist om een hypotheek goedkeuring te krijgen. Een credit score van minder dan die wordt beschouwd als een slecht krediet gast.

Er kunnen veel redenen zi
Er zijn drie grote bedrijven die financiële informatie informatie over de kredietnemer te verzamelen en doen hun credit scoring. Deze bedrijven zijn Experian, TransUnion, en Equifax. Je kan geld nodig voor iets dergelijks voor de aankoop van een huis of auto of voor herfinanciering en om uw lening te voldoen moet u een kredietgever die zou naar je score van het krediet te kijken voor de goedkeuring van lening aanpak.

Voor u een slecht krediet hypotheek te krijgen, moet je om uit te vinden wie hypotheekverstrekkers bieden leningen aan leners met een slechte score van het krediet. Geen slechte krediet hypothecaire kredietverstrekkers geven u lening tegen een goedkoper tarief. Ze zou u willen vragen om een hoger tarief te betalen in vergelijking met een persoon die beschikt over een goede credit score. Dus leven houden van de geschiedenis wordt zeer belangrijk voor een individu.

No comments:

Post a Comment