De toekomst van het bankwezen Mystieke

Wat is de toekomst van de mystieke banking? Zal de financiële sjamanen en geld mystics te kunnen werken naast de meer traditionele analisten en handelaren, of zullen ze ze vervangen?

Tatum Jones van zakenbank Coombes Dodger zegt: 'Hier in Canary Wharf veel conventionele analisten zich bedreigd voelen door de aanwezigheid van het geld mystici recentelijk als werknemer door een groot aantal banken. Er is geen noodzaak voor hen wel zorgen. Deze mystici geef ons meer opties en een andere manier v
Ik ben niet zo zeker van. Ik voel mevrouw Jones is gewoon proberen om de angst van sommige conservatieve personages in de bankwereld te kalmeren. Het geld mystici en sjamanen zijn het genereren van financiële enorme winsten voor de banken, en - zoals we allemaal weten - geld praat.

Arthur Simmons van de Chaos College van Financiën: 'De mystieke weg is de weg van de toekomst. Tijden veranderen. De e-mail vervangen de fax. DVD-video vervangen. Sjamanen analisten zal vervangen. En met hun superieure vaardigheden zal het niet lang duren voordat sjamanen meer betrokken bij de werkelijke handel. Voorspellen is slechts het begin. "

Nou, ik weet dat heel wat sjamanen betrokken bij de handel kant van de dingen. Ze kunnen split-second beslissingen gebaseerd op informatie die hen door hun almachtige contacten in de wereld van de geest. Waarlijk, de mystieke weg is de weg van de toekomst. Maar wie had dat gedacht? Ik vind het vreemd dat iets zo oud als mystiek nu wordt gesteld om een dergelijk gebruik in de moderne wereld. Wat zou de ouden gezegd hebben?

No comments:

Post a Comment