Te zoeken dingen in een beleggings-

Investment impliceert staking kapitaal in een onderneming, met de verwachting van winst. Het is niets maar het gebruik van liquide middelen naar inkomen of stijging vermogenswinst. Om geld te groeien, beleggers moeten oordeelkundig investeren. Er zijn bepaalde richtlijnen gevolgd moeten worden om grote fouten te vermijden.

Prijs van de Bedrijf: Een belegger moet onderzoek naar de "marktkapitalisatie 'van het bedrijf hij van plan is te investeren inch beurswaarde of Market Cap is de totale kos
P / E Ratio = Market Value per Aandeel

Winst per aandeel (WPA)

Voorbeeld: Als een bedrijf is trading bij $ 50 per aandeel en winst per aandeel de afgelopen 1 jaren waren US $ 2 per aandeel, vervolgens, P / E ratio voor voorraden deze onderneming zou $ 50 / $ 2, dat is, $ 25. Hoge P / E waarde geeft aan dat de onderneming hoge groeiverwachtingen in de toekomst heeft.

P / E ratio kan worden gebruikt om belangrijke investeringsbeslissingen te nemen, door het vergelijken van P / E-waarden van diverse bedrijven.

Is het bedrijf de terugkoop van aandelen: Het is zeer belangrijk voor investeerders te houden aan de per-aandeel in de groei van een bedrijf. Een bedrijf kan niet aantonen aanzienlijke groei in omzet, winst en inkomsten voor een paar opeenvolgende jaren, maar kan grote rendementen te genereren voor beleggers met het schrappen van het totale aantal uitstaande aandelen.

Beleggingsbeleid van de investeerder: een belegger nodig heeft om geldige redenen hebben voor het investeren in een bepaalde onderneming. Investeringsbeslissingen dienen uitsluitend te worden gebaseerd op de authenticiteit van een bedrijf. Authenticiteit, hier de reputatie van de onderneming, haar management is, winst, markt-cap en andere dergelijke fundamentals, in verband met economie en financiën.

Lange termijn doelen van de investeerder: de belegging zijn risico, maar intelligente planning van doelstellingen op lange termijn maakt investing veilig. Een belegger nodig heeft om een goed bedrijf te selecteren dat vereist hem zo min mogelijk te betalen bedrag van de oorspronkelijke. Hij moet rekening houden met de "Dollar kosten Middelingstijd Program.

Dollar kosten gemiddeld Programma: Dit betreft het investeren een bepaald bedrag op dezelfde investering, op gezette tijden. Beleggers moeten op een forfaitair bedrag niet alle investeren in een bestand in een keer. Ze kan een beetje iedere maand te investeren in de dezelfde voorraad. Omdat een investeerder die zet in de zelfde hoeveelheid van het geld, kan hij de aankoop meer aandelen als de prijzen lager zijn. Dit verlaagt in feite een investeerder gemiddelde kosten per aandeel in vergelijking met de gemiddelde marktprijs per aandeel, in dezelfde periode. Dollar kosten van gemiddeld bouwt de gewoonte van de vernietiging van geld voor investeringen.

Herinvestering van de dividenden, om te groeien over een langere periode van tijd, blijkt vaak zeer winstgevend. Een investeerder moet kijken voor alle geldige essentie van een investering voordat u investeert.

No comments:

Post a Comment