Bedrijven Financieel misinformatie en verwarring

Verwarring over commerciële leningen en de financiering van werkkapitaal lijkt te stijgen, ondanks inspanningen van de federale regering en de commerciële kredietverleners te suggereren dat er voldoende zakelijke lening financiering. Als gevolg van de feitelijke beschikbaarheid van zakelijke financiering voor de financiering van commerciële programma's zoals commerciële hypotheken en zakelijke kasvoorschotten is onduidelijk voor de meeste ondernemers.

Het lijkt duidelijk dat er vele rapporten< suggereren is dat de normale commercial finance kanalen zijn ofwel bevroren of zeer traag. In werkelijkheid zijn er waarschijnlijk meer kansen voor commerciële lening nodig heeft dan gesuggereerd door deze verslagen. Echter, toenemende onzekerheid in de financiële-en kredietmarkten geproduceerde tegenstrijdige en misleidende informatie over de beschikbaarheid van commerciële financiering. Voor de meeste ondernemers, is waarschijnlijk niet duidelijk of de financiering van bedrijven financiering realistisch beschikbaar is of niet.

In weerwil van sommige inderdaad slecht nieuws, is er nog steeds om betrouwbare financieringsbronnen voor commercieel vastgoed lening, leningen en werkkapitaal vooral voor zakelijke kasvoorschotten. Tegelijkertijd zal de huidige negatieve economische omstandigheden moeilijk blijken te zijn voor de meeste bedrijven. Commerciële kredietnemers zou verwachten dat extra inspanningen nodig zullen zijn om succesvol te regelen commerciële financiering. Een bijzonder harde realiteit voor zakelijke financiering is dat vele banken hebben allemaal of stopgezet meeste van hun zakelijke kredietverlening activiteiten, vaak met zeer weinig vooraankondiging.

Een veelvoorkomend voorbeeld van commerciële financiering van desinformatie verdraaien wat is eigenlijk mogelijk is dat sommige vormen van commerciële financiering is meer verstoord dan andere door de recente gebeurtenissen. Commerciële kredietnemers zou onnodig worden verward door rapporten die niet verwijzen naar alle commerciële lening situaties maar vooral van toepassing op een zeer gespecialiseerde vorm van bedrijfsfinanciering. Bijvoorbeeld door commerciële bouw meeste rekeningen leningen zijn in het kort het aanbod momenteel. Dergelijke gespecialiseerde business leningen zijn niet zo makkelijk verkrijgbaar als ze waren slechts een paar maanden geleden en een meer nauwkeurige boekhouding zou denken dat het aantal commerciële kredietverstrekkers momenteel actief in de bouw de financiering is dramatisch geslonken. Tegelijkertijd hebben de meeste commercieel vastgoed leningen zonder nieuwbouw niet zo zwaar getroffen als financiering verzoeken die de bouw met zich meebrengen financiering.

Verschillende publicaties hebben gemeld dat de meeste nieuwe bedrijven op de verzoeken bekleden of hebben simpelweg afgewezen als gevolg van recente financiële markt onzekerheden, en dit is een ander voorbeeld van hoe het bedrijfsleven te financieren financiering rapporten verwarrend kunnen eigenaren van kleine bedrijven. Hoewel de bronnen voor deze informatie kunnen eerlijk zijn verteld door een of meer leningen instellingen dat zij in feite uitstel van nieuwe commerciële lening financiering, betekent dit niet dat het geval is voor het hele land. Als de bespreking betrokken auto's verkopen, zou het vergelijkbaar zijn te concluderen dat niemand ergens auto's verkoopt na het leren van een aantal grote dealers en twee fabrikanten aangekondigd dat zij gingen uit van het bedrijfsleven te wijten aan het ontbreken van adequate verkoop. Net omdat een of meer banken failliet zouden gaan, of stoppen met het maken zakelijke kredieten, maar dat betekent niet dat er geen commerciële leningen uit andere bronnen beschikbaar.

Commerciële kredietnemers zou het verstandig zijn om een voorzichtige vooruitzichten bepalen op welke wijze te herfinancieren of verkrijgen van leningen voor kleine bedrijven simpelweg omdat het bankwezen betrokken is geweest bij de financiële verstoringen van een episch aandeel te handhaven. Veel banken zijn klinkende en handelen als zij zijn door het equivalent van een trein wrak. In een dergelijke natuurramp, zou het niet verstandig zijn voor ondernemers op het advies van de banken die in feite de oorzaak van de trein naar ontsporen in de eerste plaats te zoeken.

Ondanks rapporten over de beperkte beschikbaarheid van zakelijke financiering, enkele commerciële leningen activiteiten zoals business kasvoorschot programma's daadwerkelijk actief zijn als ze ooit is geweest. In de huidige financiële crisis, commerciële, moeten eigenaren van kleine bedrijven te streven naar een commerciële leningen deskundige voor een realistische beoordeling en openhartige discussie over het werkkapitaal leningen en de financiering van bedrijven programma's.

No comments:

Post a Comment