Hoe zal uw creditcard Rewards Maximaliseer

Been aangezogen aan de lokroep van een "beloont" alleen met credit card te krijgen verbrand op het einde door de hoge rente en een minder dan stellaire terug toen het tijd was om geld in die punten? U bent niet alleen.

Voor creditcard bedrijven, het werven van klanten is big business, en het meest kaarten vandaag of ander soort stimulans bieden voor het draaien van de heffingen op uw plastic. Als u niet voorzichtig bent, en gebruik maken van uw kaart zal alleen een paar schamele punten verzam
Wat te kiezen?

Waarschijnlijk is uw mailbox vol is van tevoren goedgekeurde biedt voor nieuwe en spannende creditcards. In feite werden in 2005 meer dan 6 miljard ongevraagde creditcard aanvragen per post verstuurd. De gemiddelde persoon ontving ongeveer 72 aanbiedingen. Als u in de markt van een nieuwe kaart, is het belangrijk om zorgvuldig af te wegen uw opties. Meeste credit cards bieden tegenwoordig een soort van beloningen, maar welke is geschikt voor u?

Neem een kijkje bij uw levensstijl en bestedingspatroon. Wilt u profiteren van een op punten gebaseerde beloningen kaart, een lucht-kilometerstand-kaart, of een die in contanten biedt terug op aankopen? Punten-gebaseerde kaarten geven je gewoonlijk een punt voor elke dollar in rekening gebracht. Wanneer u genoeg ophopen, wordt de creditcard bedrijf hebben doorgaans een shopping portal opgezet, waar u uw punten inwisselen op een scala van producten (bijvoorbeeld elektronica-, gas-kaarten, reizen, enz.).

Probleem is, de meeste items in de catalogus zijn belachelijk duur is, maar het is beter dan niets. Air kilometers kaarten bieden grote voordelen voor de frequent flier, maar in het hedendaagse luchtvaartindustrie, die is om te zeggen hoeveel vergoedingen zullen worden opgeworpen tegen de tijd dat u klaar bent om te verlossen? Met contant geld terug te kaarten, is er waarschijnlijk een bepaald bedrag moet u jaarlijks opgeladen voordat u profiteren van alle voordelen, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes gelezen voordat u zich aanmeldt.

Profiteer

Heel simpel, het aanbieden van incentive-beladen-kaarten zijn een manier voor credit card bedrijven om u aan te melden. Zelden zijn de beloningen de moeite waard de rente die u betaalt als u dragen een maandelijkse balans. Maar daarin ligt de rub - betalen uit uw creditcard elke maand en zet deze beloningen te werken. Hier is hoe: Charge zoveel als je kunt op je beloningen kaart. We weten, het druist in tegen alles wat je ooit geleerd over het gebruik van een credit card. Laat het ons uitleggen.

Als uw verzamelaars mogelijk is, rekening elke factuur moet u uw credit card in plaats van met een bankpas of het schrijven van een cheque. Dan betaalt dat evenwicht onmiddellijk uit om te voorkomen dat het aangaan van een rente vergoeding. Je verzamelt punten grote beloningen snel, en het zal net als contant betalen. Wees gedisciplineerd over al is, zelfs een maand laten zitten deze kosten op uw kaart kan ook een killer wanneer de vergoeding kicks in. worden

Nog een idee: plaats van aparte creditcardrekeningen voor u en uw echtgenoot, te vragen om een verhoging op uw kredietlimiet en een metgezel kaart kan voor een account. Hoe meer je zowel swipe het plastic, hoe sneller je punten verzamelen beloningen.

Buiten de gebaande paden

Zoals beloningen kaarten hebben steeds vaker zijn credit card bedrijven komen met nieuwe prikkels om hun kaarten meer wenselijk voor de consument. Veel kaarten hebben een systeem dat extra beloningen punten levert aan klanten die shop met bepaalde leveranciers. Sommigen zullen zelfs kortingsbonnen aanbieden waar u groot winkelcentrum met bepaalde bedrijven te redden, terwijl nog steeds verdienen extra punten. Het kan een beetje meer inspanning, maar het zal zeker rack up de beloningen wijst op een krachtig tempo.

No comments:

Post a Comment