Hoe kan ik omgaan met Bond Premies en Bond kortingen?

Bond premies

Als u koopt een obligatie die een rente boven de marktrente, impliciet in uw aankoopprijs betaalt, is iets dat de obligatie-premie. De obligatie-premie is alleen de markt manier van aanpassing van de prijs van een band die te hoog van een rente betaalt.

Bond premies, helaas, dit nachtmerrieachtige moeilijkheden voor uw registratie.

In theorie wat u moet doen is afschrijven het bedrag van de obligatie premie gedurende de looptijd van de obligatie. In feite is dit premium to
toewijzing. U moet gebruik maken van een effectieve rentevoet van de jaarlijkse obligatie rente aan te passen aan een bedrag, zodat de rente blijft gelijk aan rendement van de obligatie tot de vervaldatum. Maar die discussie is echt buiten het bestek van dit boek.

Vanwege deze complexiteit, adviseren wij u simpelweg de obligatie premie te negeren. Door het negeren van de premie, zal u overschatting zijn van de belangstelling die u zal verdienen over de jaren dat u houdt de band, wat betekent dat u meer te betalen belastingen op de obligatie rente over die jaren. (Op het einde van de obligatie het leven, zal u tonen een minderwaarde op de obligatie is gelijk aan de band premies die u niet opnemen, maar zou moeten hebben.) Deze strategie van het negeren van de premie tot het einde en dan het tellen van de obligatie-premie als een verlies, of beter nog, als een aanpassing van de obligatie betaalde rente in het laatste jaar, maakt uw registratie nog veel, veel eenvoudiger.

OPMERKING Het IRS stelt de Amerikaanse belastingbetaler negeren de obligatie premie jaarlijks obligatie rente berekeningen. Logisch ook, want door het negeren of uitstellen van de obligatie-premie, je overschat de interesse die u verdient op de obligatie-investeringen.

Bond Kortingen

Bond korting te werken op een manier vergelijkbaar met obligatie-premies-met uitzondering van obligaties kortingen optreden wanneer een obligatie een rente die lager ligt dan de rente die de markt vereist betaalt.

In theorie als je koopt een obligatie met een korting wordt u geacht de obligatie korting over de jaren dat u de houder van de obligatie-als aanvullende lening rente-inkomsten toe te wijzen. Bijvoorbeeld, als je een obligatie koopt voor $ 900, maar zal 1.000 dollar ontvangen op terugkoop, de $ 100 winst die je maakt het bedrag aan rente. Deze rente is in wezen als dat betaald door een zero-coupon obligatie.

Bij de behandeling van een obligatie korting, u hoeft te doen opnemen opgelopen rente. De hoogte van de opgelopen rente is gelijk aan de hoeveelheid van de obligatie korting die is toegerekend aan het jaar. Eerder in het hoofdstuk beschreven we hoe de rente record gelopen op een zero-coupon obligatie. De opname van de opgelopen rente voor een obligatie korting werkt op dezelfde manier. (De rente voor een lening korting heet eigenlijk afschrijving.)

Hoewel de IRS moet de Amerikaanse belastingbetaler aflossen lening kortingen, is er een loop-gat dat u misschien redden van de noodzaak om dit te doen. Als een obligatie-korting leidt tot een zeer kleine verandering in de effectieve rente betaald door een band, zou je kunnen overslaan registratie van de afschrijving van de obligatie korting. Als u nog vragen over deze, raadpleeg dan uw belastingadviseur.

No comments:

Post a Comment