Recessie - Geen paniek, en Think Stop, Wat kan ik wijzigen?

De grootste ding dat je kunt veranderen om u te helpen de recessie rijden golf, is uw mentaliteit de eerste plaats. We zijn op dit moment vast in een cultuur die het gemak omarmt op elk niveau, het resultaat van deze vaak dure keuzes die vaak compromissen onze rijkdom en misschien zelfs onze gezondheid.

De onderliggende vraag die je jezelf moet stellen is, als we geld nemen uit de vergelijking, wat zijn de dingen die ons echt gelukkig te zijn? Het is een moeilijke vraag, als het lijkt binden
REVIEW uw maandelijkse inkomsten versus uitgaven

1. Opzetten van een eenvoudige spreadsheet met kolommen datum, omschrijving, inkomen, uitgaande

2. Elke dag gaan in uw bankrekening on line en update uw werkblad met de laatste transactie zal deze u kennis met wat u daadwerkelijk uitgaven op een dagelijkse basis en ook de data waarop uw domiciliëringen / permanente opdrachten vallen verschuldigd en belangrijker wie je bent daadwerkelijk te betalen!

3. Controleer met uw lokale belastingkantoor of inkomsten website om te zien of u recht op eventuele kortingen of vrijstellingen, kan je aangenaam verrast worden!

KEEP OPSLAAN

Een noodgeval regenachtige dag fonds is altijd wel iets goed om op terug te vallen .. 6Maanden van inkomsten zou een goede statistiek. Op dit moment is er een overvloed aan banken die hoge rente spaarboekjes.

Identificeer uw back-up plan

Wanneer u of uw partner waar ze hun inkomsten verliezen, hoe zou u het beheer van uw hypotheek, leningen, creditcards en andere maandelijkse uitgaven te betalen? Wat kunt u kwijt? Geef aan wat je kunt direct beginnen te doen om jezelf bijvoorbeeld te helpen. betalen creditcards maandelijkse etc.

No comments:

Post a Comment