Cash Reserve Capital Vs

In de wereld van geld en winst een van de grootste valkuilen is te worden genomen door de belofte van "Don't worry. Alles komt goed. Het is gegarandeerd een succes wordt. " We willen allemaal geloven in onze eigen succes en we willen allemaal om een positieve houding aan te nemen bij het bereiken van het succes, of het nu financieel of anderszins. Het is gemakkelijk te vinden ons overtuigd door anderen - inderdaad, het is gemakkelijk voor ons om onszelf te overtuigen -, dat deze investering zal
Nu laat ik duidelijk zijn: Geen investering zonder risico is. Jazeker. Geen investering zonder risico is. Dat geldt ook voor het geld dat je in een bank. Het is erg onwaarschijnlijk als je leeft in een eerste wereld land, maar het is niet onmogelijk om die bank te lijden zware problemen die veroorzaken dat de vouwen, met je verliest al je geld. Een fundamentele regel van beleggen is eenvoudig dit: de meer potentiële winst, des te meer potentiële verlies. Met andere woorden: met grotere risico's komt de mogelijkheid van een grotere winst. Maar als er weer slecht voor je sta je op een veel te verliezen. Misschien is alles. Dus alvorens enige investering is het cruciaal dat u de risico's voor de verhouding tussen beloning en bepalen hoe bereid bent om het risico (psychologisch als financieel) staan wegen.

In geen geval moet je meer risico dan u kan staan om te verliezen. Dit lijkt een voor de hand liggende moment om enkele, maar dan met de bedwelmende belofte van gemakkelijke winst, veel mensen vergeten dit en zetten alles wat ze hebben in een onderneming alleen om het te zien plat vallen. Misschien elke keer in een tijdje hoor je van iemand die alle risico's die zij en krijgt de beloning. Deze verhalen zijn groot. Ze zijn inspirerend en ontwikkelen zich in ons allen een gevoel van een 'can do' houding. Maar zoals met al het andere in de media, je bent alleen hoorzitting over de verhalen die ongebruikelijk zijn en dat zich uit tegen een grauwe achtergrond van hetzelfde. Je weet wel, de verhalen die over het algemeen niet gebeurt in het normale leven. Niemand wil lezen over een man die alles verloren in een bedrijfsonderneming dat ging zuur. "Waarom?" Omdat het gebeurt dagelijks. Wat jammer want het is voor de betrokken persoon, voor het publiek dat de media is afhankelijk van reclame inkomsten, verhalen van een faillissement zou zeer snel op de kwestie-van-de feiten en niets bijzonders. Dus zorgvuldig beoordelen van de risico's op een geval per geval en laat je niet verleiden door de ongewone succes van een of twee mensen die je over horen.

En dit brengt me bij het belangrijkste punt dat ik wil maken.

Mentaal moet je een zeer duidelijke afbakening tussen uw geldreserve en uw kapitaal. Bij voorkeur echter moet dit verder gaan dan een louter mentale verschil en betekenen dat u de moeite genomen om de oprichting van twee afzonderlijke rekeningen aan de verleiding van 'lenen' van uw geldreserve om uw kapitaal te versterken voorkomen.

Uw geldreserve is een vorm van geaccumuleerde besparingen en moet geplaatst worden in een laag risico beleggingsfonds. De bedoeling van het hebben van deze reserve is strikt genomen niet om het te gebruiken als een investering (al zal je langzaam te verwerven rentebetalingen) maar om te dienen als een noodfonds moet u behoefte aan liquide middelen op korte termijn. Het geld moet worden vloeibaar, betekent dat je kunt krijgen of instant vrijwel direct toegang tot het. Uw geldreserve is uw spaargeld niet als zodanig. Het is niet opgeslagen om iets te doen, bijvoorbeeld betalen voor een vakantie of een nieuwe auto, tenzij u van dienst zijn in een noodsituatie. Zodra het geaccumuleerde mag niet worden aangeraakt. Streef ernaar uw geldreserve op te bouwen, zodat je zes maanden van de kosten van levensonderhoud opgeslagen en vervolgens toe te voegen aan dat het totaal op welk tempo je kunt veroorloven om.

Uw kapitaal aan de andere kant is de verhouding die u wilt gebruiken voor je werken. Uw vermogen is het geld dat je kunt veroorloven te verliezen. Zonder te vergeten zinvol kan uw kapitaal gebruikt worden om leningen te beveiligen, te kopen onroerend goed, investeren in de beurs of om een bedrijf te openen. Als een van deze ondernemingen niet uitpakken zoals je had gehoopt, Nou, zo erg is, moet dit niet het einde van de wereld. "Waarom?" Omdat u uw geldreserve gehandhaafd. U hebt nog geld bespaard op terug te vallen.

Het verschil tussen uw geldreserve en uw kapitaal is van cruciaal belang als de zaken gaan slecht. Als u uw geldreserve gebruikt in combinatie met uw kapitaal en de dingen niet werken dan sta je letterlijk alles verliezen. Sommigen gaan zelfs zo ver om hun huis te gebruiken als onderpand. Grote fout. Nooit, nooit, nooit het risico dat u niet alles kunt veroorloven te verliezen zonder dat het uw primaire behoefte aan voedsel, kleding en huisvesting. Plaats geen uzelf of uw gezin op een plaats waar je leven ellendig omdat je verliezen hebben geleden die niet duurzaam. Berekende risico's nemen, maar neem die risico's met je kapitaal, niet je geldreserve.

Om vervolgens samenvatten. Een eenvoudig financieel plan voor u te beginnen met de uitvoering wordt onmiddellijk een onderscheid te maken tussen uw geldreserve en uw kapitaal. Uw geldreserve moeten kunnen zes maanden van de kosten van levensonderhoud (specifieke kosten van levensonderhoud zal van persoon verschillen persoon familie en gezin) en moet geplaatst worden op een rekening die een laag risico (en waarschijnlijk dus met een laag rendement cover) . U moet in staat zijn om aan deze reserve van contant geld direct als je moet dus wat besparingen methode je ook gebruikt, dit moet voor liquiditeit. Toevoegen aan deze cash reserve en wanneer je kunt, maar niet aanraken tenzij je het echt nodig is, en zeker niet te gebruiken voor een riskante investeringen.

Uw kapitaal daarentegen is geld dat u zich kunt veroorloven om te verliezen en wordt geïdentificeerd door u voor de specifieke reden van het hebben van het werk voor je te verdienen moet je een grotere winst. Hoewel nog steeds aandacht voor en evaluatie van investeringsmogelijkheden en het sorteren van de goede deals van de slechte, gebruik van uw kapitaal op te bouwen meer en meer winst op voor uzelf en uw gezin. Als u lijden aan een recessie, geen zorgen te doen te veel over. Leer je les en te bepalen wat er is gebeurd, zodat je kunt voorkomen dat opnieuw beleven hetzelfde resultaat in de toekomst, maar vergeet nooit dat je niet om jezelf gaat failliet omdat u uw geldreserve vergadering geduldig op je, wachtend op wanneer u het nodig om toegang te krijgen, als je ooit te doen.

Strikt onderscheid te maken tussen uw geldreserve en uw kapitaal is een belangrijke eerste stap naar financiële zekerheid krijgen en vervolgens financiële vrijheid. Overweeg de twee factoren, en begin met het maken van de veranderingen in uw leven vandaag de dag tot een verdeling van je geld op te nemen.

No comments:

Post a Comment