North Dakota Onbevestigde Geld totalen $ 23 miljoen

Het meest zuidelijke van de Dakota's kan de thuisbasis van het nationale schat die is Mt zijn. Rushmore, maar ND houdt het eigen schat dat is niet te versmaden. Volgens de website van de Staat kadaster, zijn er momenteel meer dan $ 23 miljoen in Noord-Dakota opgeëiste geld, klaar om te worden herenigd met de burgers die track verloren ergens langs de weg. De enige ding dat zich tussen deze burgers en hun geld, dan de kennis van het bestaan van deze activa, is de kennis van hoe ze te sporen en te
Noord-Dakotans hebben het geluk te leven in een staat die tot de top 5 staat in de natie voor het percentage van de niet opgevraagde fonds terug naar bewoners. Tegelijkertijd, de staat is een van de kleinste bevolkingsgroepen in het land, op ruim 640.000. Wat dit betekent is dat ND bewoners grote kansen te ontdekken en terugname geld dat terecht is hen te hebben.

De eerste regel van het zoeken naar niet-opgeëiste pand is vaak zoek. Een van de grootste fouten zoekenden vaak maken is dat slechts een keer zoeken op de eerste website vinden ze dat er een zoekvak en er het einde van hun zoektocht. Dit is niet te nemen om rekening te houden dat de overgrote meerderheid van de ontbrekende geld websites geen nauwkeurige gegevens, en zelfs de staat officiële documenten zijn vaak traag worden bijgewerkt. Dit is een probleem, niet alleen omdat iemand in een toestand kantoor is om handmatig de ingang van de plaat als het eenmaal is gegeven aan de staat, maar omdat er verschillende perioden van de tijd die moet passeren, die uniek zijn voor elk type van verlaten activa, voordat zij worden overgedragen aan de staat.

Enkele van de meest voorkomende vormen van vergeten middelen zijn slapende spaar-en betaalrekeningen, aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, restituties, lonen, loonadministratie, salaris, postwissels, gestorte levensverzekeringen, deposito's, commissies, niet-geïnde cheques, overlijden , dividenden, verzekeringsuitkeringen, en anderen. De meeste van deze zijn ruststadia perioden van 1-5 jaar, hetgeen betekent dat indien het slechts 1 of 2 jaar bij een persoon zoekt, zullen zij niet een record te vinden voor een actief met een rustperiode van 3 jaar of meer heeft.

In aanvulling op nodig is om de juiste zoekopdracht websites vaak veel mensen niet realiseren dat ze dienen de gegevens zoeken buiten Noord-Dakota. Geloof het of niet, een persoon kan theoretisch nog nooit buiten de staat van ND geweest, maar zijn geld verschuldigd aan hen in andere landen. Dit gebeurt wanneer de activa van de verzekeringsmaatschappijen of werkgevers hun oorsprong in andere landen. Vaak maal de werkelijke hoofdkantoor voor een werkgever in een staat los van waar bepaalde werknemer werkt. Om deze reden, worden niet afgehaalde geld van instellingen in deze situaties zal worden overhandigd aan de juiste verdeling van de lidstaat van herkomst van de onderneming treasury afdeling. Wat dit betekent is dat Noord-Dakota in de VS nooit een verslag van deze contanten, zodat zijn, een inwoner die wil zoeken naar en beweren dat het zal nodig zijn om de zoekopdracht strategieën in andere landen te gebruiken.

Dat zijn slechts enkele van de meeste voorkomende problemen die een belemmering vormen de zoekopdrachten van uninformed ND burgers. Maar mensen kan overwinnen deze kwesties, en talloze anderen, door Besteden een beetje beetje tijd opleiden zichzelf op de zoekopdracht praktijken gebruikt door professionele zoekers alvorens hun eigen voeten in het water.

No comments:

Post a Comment