Ruilhandel uw weg naar een Schoon Credit Verslag

Er is maar een manier om een bullebak net bij hun eigen spel, en dat is om hen te bellen op wat ze doen voor jou. Credit cards worden gedijen op achterbakse en manipulatief, en, wanneer je te laat bent met uw maandelijkse betaling, kan worden ronduit betekenen.

Hoeveel gesprekken gevoerd worden elk jaar van credit card bedrijven om hun klanten de vraag waar ze een minimum betaling onmiddellijk verschuldigd? Ze willen niet alle excuses over verlies van baan of inkomen hebben problemen met hore
Hoe kun je rond deze belangstelling nachtmerrie?

De antwoord is eenvoudig genoeg - wordt beter kwanselaar - en tegelijk zo weinig mensen doen. In plaats van pesten rug, de meeste mensen toestemmen, knikte met tegenzin, en in een zacht en bedeesd stemmetje instemmen met welke termen ze gegeven door het bedrijf om hun goede credit score te behouden, omdat een schone credit verslag is zo essentieel in de huidige wereld dat, indien zij is zelfs "eerlijke", moet u een storting doen om zelfs de aanschaf van een mobiele telefoon te plannen.

Zodra je een achterstand, moet u weten hoe u krediet dat is zuur geworden vast te stellen. Maar kredietrisico opschonen is niet eenvoudig, en het gaat om lef te nemen op uw deel. Het gaat om wat gezond verstand te nemen en de mogelijkheid om op te komen voor je. En de realiteit is dat het niet gemakkelijk zal zijn. Dat gezegd zijnde, maar er is een mogelijkheid dat unaniem kunnen worden afgesproken als een manier om oorlogvoerende credit collectors te bestrijden.

Door te erkennen je te laat bent met je betaling, heb je verantwoordelijkheid aanvaard voor zijn Tardy. Maar wat je vervolgens moet doen is het verschil tussen het slachtoffer, en de overwinnaar. Na te zijn uitgescholden door de schuldeiser om te laat, neem de komende weken en vind een kaartje met een lagere rentevoet dan de ene die zij aanbieden en toepassen. Zodra u worden goedgekeurd, beleefde een telefoongesprek met uw creditcard vriendelijke buurt onderneming en hebben een leuk praatje.

In wezen, wat u zal vertellen, is dat u een kaartje met een lagere rente die u zal gebruiken om uw volledige saldo over, en, sorry gevonden, zullen jullie niet kunnen blijven graven iemand op zakken op deze kant van het weer online, tenzij zij hun belangstelling lagere en geven u een beter deal.

Na een schone kredietrapport is geen one man show ...

It takes two tango, en als de creditcard bedrijf wil om u als klant, ze zullen moeten gaan gedragen alsof het ze aan het werk voor u, in plaats van je wordt een slaaf van hun vennootschapsbelasting. In tijden zoals deze, is het noodzakelijk om uiteindelijk de vicieuze cirkel van de schuldeisers op die leven in harde economische tijden gewonnen. Door het maken van een ultimatum, en het draaien van de tabellen op te maken, geef je ze een levensvatbaar bedrijf optie. Zij kunnen houden u op als klant door het aanbieden van u een goede deal en betere service, zult u elders uw bedrijf. Zo eenvoudig is dat.

De een positief ding over krediet cleanup is dat, uiteindelijk, je bent de controle over hoe u betalen uit uw schuld; ze niet. Doordat je de mogelijkheid om te verhuizen, bent u met vermelding in ondubbelzinnige bewoordingen dat je niet blij zijn met de wijze waarop ze de behandeling van u, die buiten missen een of twee betalingen, betaald heeft ten minste de maand minimale consequent, en ze moeten proberen om u te helpen met de harde tijden die u woonachtig bent in plaats van bestraffen jou.

No comments:

Post a Comment