Insolventie en de factor tijd in effectieve besluitvorming

Als er was één jaar know "voor de maximum aantal corporate insolventies, was 2003. Maar dat record is lang voorbij vorig jaar. De wereld is in recessie. Het is meer als een nucleaire paddestoelwolk opknoping overhead in economisch opzicht. Recente hoog profiel insolventies en angsten van insolventie bevalt wat gebeurd met Dubai World, heeft geplaatst insolventierecht en kwesties in de voorhoede van pers en media aandacht.

Over de hele wereld, is elke county gezien herschrijven van haar intern
Veel bedrijven hebben schaduw bestuurders andere dan de geregistreerde bestuurder of een facto regisseur handelend in een professionele capaciteit van de regisseur in welk geval er wellicht meerdere persoon in de rol van besluitvorming waarvan zou kunnen worden vertraging geen enkel besluitvormingsproces. Vandaar bestuurders of personen die het risico lopen te worden aangemerkt bestuurders moeten ervoor zorgen dat er geen objectieve gronden om te vermoeden dat het bedrijf is op het pad naar insolventie. In het geval van een directeur wordt onkundig van de vennootschap die insolvent zij ten risico lopen persoonlijk aansprakelijk voor het bedrijf schulden. Aangezien er zou niet veel kansen op correctie de beste mogelijke termijn beroepsgroep trachten hulp en aan getijde over hun insolventie angsten ondersteuning is wanneer zij beginnen de echte tekenen van gevaar als wanneer uw bedrijf is houdend voortdurende verliezen, onvermogen om belastingen betalen zie tijd, verlies aan geloofwaardigheid met de bank, ontbreken van alternatieve financieringsbron of verdere equity, geduwd in cash over de leveringsvoorwaarden, stuiterende controles en enzovoort. De aanwezigheid van slechts een paar indicatoren is in goede tijden is het gebruikelijk om een bedrijf en kan niet aangeven insolventie. Maar de vermenigvuldiging van deze factoren over een lange termijn en dat ook in een recessief markt zou aangeven dat u zijn op de route naar insolventie. Benoeming van hetzij een vereffenaar of vrijwillige administrator zou helpen voorkomen de directeur en het bedrijf lijden meer schulden en schadevergoeding. In het geval van de onderneming failliet te gaan, de bestuurders hebben de primaire wettelijke verantwoordelijkheid om de schuldeiser belangen te beschermen.

Zij bezochten ook gezicht financiële ruïne wanneer zij gedwongen om de schulden gemaakte door de business - terugbetalen, ook in het geval van een LLC. Hoewel verdediging kan worden vastgesteld op grond de directeur nam stappen om minimaliseren potentiële verlies aan de schuldeiser, het hele proces is niet aangenamer door een werf.

No comments:

Post a Comment