Real Estate Investment Trust-Two Dirty Little Secrets

De meeste beleggers hebben geen gelezen idee wat te doen met hun geld en dat is de reden waarom fondsbeheerders en lasten van de investeringen instrumenten zijn opgesprongen om tegemoet te komen aan deze behoefte door de markt voor "return on investment". Real Estate Investment Trusts of Asset Securitization waarvan is de juridische term van kunst gebruikt om het fenomeen van bekeerling activum contanten beschrijven streams in verhandelbare effecten en verkopen hen investeerders.

In dit artik
Securitisatie als bekend is in de juridische sector in de Non-Enron vorm legitiem is vanwege de lagere kosten voor het werven van fondsen. Woning ontwikkelaars de kans om hun beste eigenschappen gezet in de REITs aan het begin als het goedkoper zou zijn voor hen om fondsen te werven in vergelijking met het krijgen van leningen van de Bank, die hun schuld zouden verhogen en verlagen de rating voor het bedrijf. Deze eigenschap ontwikkelaars die daadwerkelijk verkocht hun bezittingen weg, waarna het beheer van de dezelfde eigenschappen via hun management bedrijven en retributies. Zij nemen het geld voor de ontwikkeling en aankoop andere eigenschappen en hun kapitaal wordt steeds groter.

Wat de meeste REIT beleggers zich niet bewust van is dat sommige gewetenloze Property Developers start stiekem in hun onderpresterende activa belegt in de REITs zo om zich te ontdoen van het pand blindgangers en de beleggers in de REITs uiteindelijk armer rendement op hun investeringen. Dit kan aanzienlijk dalen uw rendement.

Bijvoorbeeld, in Singapore die een van de meest bloeiende REIT markten in Azië, er werd gesproken over dat sommige van de slechtste eigenschappen bijna wordt verkocht in een van de Reits, voordat ingegrepen iemand om deze trend te stoppen. Beleggers moeten daarom meer dan een oppervlakkige blik op de jaarverslagen en de markt Mededelingen over de REIT's dat ze geïnvesteerd inch

Nog iets dat meeste beleggers zich niet bewust van is de basis van de waardering vermeld in het meest prospectus documenten voor REIT's. Het prospectus is dit groot document dat de staten de basis van de investering en de redenen waarom u zou moeten investeren in IT en de risicofactoren die een redelijk handelende belegger moet er rekening mee bij de aankoop van eenheden in de REIT.

Bijvoorbeeld, er was een REIT bedrijf dat wilde enkele eigenschappen list, en wanneer men een blik op de grond dat de financiële analisten de potentiële huurinkomsten te berekenen, zijn alle giswerk. Zij nam de historische huuropbrengsten en berekenden de potentiële opbrengst voor de belegger. Dat is waarom de investeerders moeten niet vergeten het adagium van het verleden behaalde resultaten is geen indicator van toekomstige rendementen en onderzoekt de basis van de waardering van elke investering die zij maken worden zij van aandelen, obligaties of REIT's.

Tot slot, is uw geld in veilige handen? Bent u investeren in een REIT vandaag aan dat het oude pand huurrendement taxaties heeft of bent u kopen in een REIT dat een paar goede eigenschappen in de stal met de rest blindgangers heeft? Neem actieve controle van uw geld vandaag en u zult beginnen zien meer zichtbare rendementen op uw investering.

Copyright © 2006 Joel Teo. Alle rechten voorbehouden. (Je mag publiceren dit artikel in zijn geheel met informatie van de volgende auteur met live links alleen.)

No comments:

Post a Comment