Moet Financieel Advies verschillend zijn voor mannen en vrouwen?

Het aanbieden van financiële adviezen voor vrouwen vaak een lastig onderwerp. Immers, we geleerd om mannen en vrouwen te behandelen als gelijken in alle dingen die verband houden met het bedrijfsleven: onderwijs, werkgelegenheid en promotie. In de meeste gevallen, dat is makkelijk genoeg te doen; we sinds lange tijd de drempel waar mannen en vrouwen worden gezien als mogelijke doorgegeven minder of meer dan een ander.

Echter, wanneer het gaat om financieel advies, zijn er verschillen tussen d
Mannen en Vrouwen: verschillende levensstijlen, verschillende inkomens

Hoewel meer en meer vrouwen zijn het invoeren van beroep velden en het maken van de salarissen die vergelijkbaar zijn met mannen, de waarheid is dat vrouwen steeds minder verdienen dan mannen. De redenen daarvoor zijn divers: glazen plafond kwesties, een latere start in hun loopbaan, een grotere nadruk op gezin vóór het werk. Right or wrong, de statistieken zijn er om het te bewijzen. Vrouwen vormen minder dan mannen.

Statistisch gezien, zijn vrouwen meer geneigd zijn om hun banen zorgverlof ten behoeve van kleine kinderen nemen, om de zorg voor bejaarde ouders, en ook te volgen echtgenoten die kunnen worden doorgegeven, of werk zoeken in een andere stad. Dit vertaalt zich in een verminderde capaciteit om bij te dragen aan een 401 (k) of andere pensionering te plannen. Vrouwen zijn vaak op zoek naar 10 of 20 jaar verdienen de tijd (in tegenstelling tot 30 of 40 van de mannen) en kunnen niet aan rollover bestaande pensioenregelingen tijdens overgangsperioden resulteren in een verminderde pensioenfonds in het algemeen.

Mannen en Vrouwen: Living Harder, langer leven

De trieste waarheid is dat echtscheiding en overlijden ook gevolgen hebben voor de financiële situaties van vrouwen vandaag. Tijdens een scheiding, de meeste van de schikking heeft te maken met de handhaving van een levensstijl of de verzorging van kinderen - maar zelden is er een clausule voor verdere bijdrage aan een gezamenlijk pensioenfonds. Dit betekent dat veel vrouwen zelf vinden zonder enige echte pensioenplan na een echtscheiding, en zij kunnen niet eens de stabiliteit van een spaarrekening meer. Toevoegen aan dat het bewegen van de kosten, misschien veranderen van loopbaan, en emotionele stress, en het resultaat is die te lijden hebben van de financiën - zowel op korte-en lange-termijn zouden worden -.

Natuurlijk, vrouwen vaker dan mannen langer leven, ook (90 procent van de vrouwen langer leven dan hun echtgenoten). Omdat deze vrouwen ouder worden, de kosten voor gezondheidszorg te verhogen en niet ingrijpend, en zonder enige andere beperking in levensstijl. Dit kan leiden tot tienduizenden dollars per jaar dat ze moet comfortabel blijven na lange haar echtgenoot en de mogelijkheid om een geld te verdienen is lang voorbij.

Vrouwen en Geld: Het Goede Nieuws

Gelukkig hebben vrouwen een voordeel boven mannen als het gaat om financiën: als algemene regel, zijn ze beter in matig, weinig risico te beleggen. Vrouwen neigen te investeren op meer rijp beraad en met meer handen-op-controle zijn dan mannen, waardoor ze een voordeel als het gaat om investeringen op lange termijn zoals die voor het pensioen.

Hoewel er zijn zeker uitzonderingen op elke financiële verhaal, de waarheid is dat vrouwen hebben om proactief te zijn in hun financiële toekomst dan kunnen zij eerst dachten. Het maakt niet uit als je een jonge, enkele beroeps-of grootmoeder van een gepensioneerde 27 - de tijd om te handelen en financiële planning start voor vrouwen is op dit moment.

No comments:

Post a Comment