Hoe ziet uw financiële toekomst in petto heeft voor U

Baanzekerheid

Werkzekerheid is ernstig tanende nog kijk maar eens naar het nieuws, recent Ford, een van onze grootste conglomeraat corporaties heeft aangekondigd de sluiting van een van haar beste productie van planten. Dit is verwoestende nieuws aan de auto-industrie en meer nog de vele werknemers aldaar werkzaam zijn. Duizenden medewerkers zullen verliezen hun belangrijkste bron van inkomsten met de meeste zonder back up plan of bron van inkomsten voor hun familie de levensstijl en levenson
Families

Gezinnen en individuen wereldwijd noodzaak om een back-up plan om hun financiële middelen van bestaan hebben veilig, zelfs als ze hebben een goede 401K plan. Deze dagen is duidelijk dat 401k de plannen niet zijn zeer veilig. Het Enron-fiasco bewijst dit samen met andere bedrijven die financiële verkeerde handelingen, dat plaatsvond enkele jaren geleden. Gezinnen en individuen moeten hun eigen bedrijf of het is part-time, full-time, gewoon om te vergroten en zorgen voor de financiële stabiliteit. Met zoveel mondiale mogelijkheden die weinig kosten en sommigen zelfs gratis, het is een eenvoudige beslissing van of je zou moeten toetreden of niet. Als de gelegenheid is legitiem, probeert het zou financieel niet kwetsen. Echter, als je beslist om een netwerk marketing bedrijf te sluiten of uw eigen service bedrijf te starten vanuit het niets geven zij minstens 2-5 jaar van u actief in het bedrijf om een aantal concrete resultaten met de kans te zien.

Voor lage inkomens gezinnen, gratis en goedkope mogelijkheden zouden een essentieel deel van hun financiële portefeuille geworden, zodat ze kunnen een financiële netwerk dat van vitaal belang inkomen kan produceren bouwen streams voor het levensonderhoud van het gezin. Deze mogelijkheden kunnen doen in kleine hoeveelheden van de inkomsten, maar een netwerk van 10 of meer, kan een groot bedrag van de extra inkomsten voor u en uw gezin te zijn. Om uzelf te beschermen moet je een advocaat hebt herziening van de gelegenheid gebruik om ervoor te zorgen dat het een legitieme zakelijke kans. Voor een lijst met legitieme gratis en goedkope mogelijkheden naar http://www.gtsexpress.com/dgm/programs.php (geringe kosten voor de vrije kansen). Je groeit uw inkomen door het scheppen of bouwen van een netwerk van gelijkgestemde mensen. Gewoon invoeren uw kans om andere families met lage inkomens in uw gemeenschap en laten zien hoe zij hetzelfde kunnen doen om extra bronnen van inkomsten toe te voegen aan hun huishouden. Na een jaar van het doen dit consequent, kan uw familie trekt zich uit de lage-inkomensgroep voor goede, terwijl het helpen van andere gezinnen met lage inkomens in het proces. Het is een totale win-win kans.

Downsizing (Een Corporate Solution)

Een zakelijke uitdaging - het ontslaan van werknemers te stoppen zonder dat ze levensvatbaar zijn lanen van de vervanging van hun voornaamste bron van inkomsten, hen te helpen starten en runnen van hun eigen bedrijf. Een serieuze en rendabele manier zie ik dat een goede corporate downsizing kan gunstig zijn voor zowel de werknemer en het bedrijf is om een huis-base business op te nemen op te starten en opleiding. De werknemer kan me daar in zal de werknemer te helpen om verder te gaan om geld te verdienen en dat zal de corporate bedrijf een percentage van de winst van de werknemer. Bijvoorbeeld, de corporate bedrijf XYZ worden uitgeschakeld 2.500 medewerkers geeft hen een kleine vergoeding pakket van 35,000 dollars, of wat dan ook wenselijk is, en bieden op te zetten en train ze om hun eigen home-based bedrijven die de gemeenschap kan profiteren uitgevoerd waarbij zij live. Op het moment van de lay uitgeschakeld, kan het bedrijf vervolgens een lijst van de huis-gebaseerde zakelijke kansen die zij zou helpen met het krijgen van de dienst opgericht en opgeleid. Bijvoorbeeld, de corporate bedrijf XYZ is milieuvriendelijk geweten en helpt zijn gemeenschap met het milieu projecten jaarlijks. Het bedrijf kan zich scharen met een netwerk marketing bedrijf of franchise die milieuvriendelijke producten en diensten bevordert. De corporate onderneming zich aanmeldt als een affiliate of partner met het bedrijf om deze nieuwe werklozen werknemers doorverwijzen naar de onderneming en bieden volledige opleiding en start-up te helpen. Deze zelfde 2.500 werknemers afgeslankt kan nu functioneren en uitvoeren van hun eigen bedrijf dat de corporate XYZ bedrijf helpt hen te beginnen. De medewerkers kunnen draaien dit nieuwe bedrijf afzonderlijk aan de corporate bedrijf helpen bij het werven van nieuwe inkomsten en hen te blijven in het bedrijfsleven en terug te keren naar financiële solvabiliteit hulp krijgen.

De middelen uit dit nieuwe bron van inkomsten kunnen helpen financieren andere projecten en bieden andere werknemers profiteren. Nieuwe voorzieningen, zoals een nieuwe medewerker kinderdagverblijf, kan een werknemer health center, of een kantine voor werknemers, enz. afkomstig uit deze nieuwe bron van inkomsten. Deze middelen kunnen zelfs voor een betere dekking en het beleid van de werknemers. De 2.500 ingekrompen werknemers niet hoeven te stoppen met een inkomstenbron voor het bedrijf. Downsizing ondernemingen moet deze optie voor al hun afgeslankte werknemers aan de werknemers dat de onderneming om te groeien en te bloeien te laten zien dat het bedrijf zorg en passende hun jarenlange loyaliteit en dat het bedrijf bereid is om hun loyaliteit te tonen aan hen. Als een bedrijf moet inkrimpen waarom niet de ervaring beter verteerbaar voor alle betrokken partijen. Een vermindering van 20% van de nieuwe home-gebaseerde bedrijfseigenaar helpen u aan de slag kunnen blijken te zijn een levensvatbare oplossing voor iedereen. Het kan toch verzacht de pijn van het verliezen van je baan een beetje makkelijker te nemen.

Kansen die corporate bedrijf XYZ kunt gebruiken zijn:

1. Milieu-producten / diensten

2. Medische transcriptie

3. Kantoor-en schoonmaken van het huis-diensten

4. Netwerk Marketing

- De gezondheid van producten

- Telecommunicatiediensten

- Home-based reisagent

... en nog veel meer.

Auto fabrikanten ingesteld andere autobedrijven aan andere automodellen afgezien van het belangrijkste model dat hebben ze zo beroemd en winstgevend te verkopen. Dit concept werken tof en de meeste mensen weten niet dat de autofabrikanten niet gewoon maken en verkopen hun belangrijkste auto-model, maar ze maken en verkopen van andere modellen, zoals Toyota maakt en verkoopt de Nissan, de Altima, de Solaris, de Lexus, en hun de belangrijkste model van de Camry, vermeerderd met anderen. Neem gewoon dit zelfde concept en dit toepassen op mensen, werkgelegenheid, en kansen en hen te verstrekken aan de werknemers die zij krimpen. Wat als Toyota opzetten van onafhankelijke bedrijven die helpen hun afgeslankt werknemers op te zetten en draaien hun eigen home-based business uit een lijst van de kansen die ze helpen bij het opleiden hun nieuwe werklozen ex-werknemers aan de slag. Dit kan zelfs een deel van hun ontslagvergoeding pakket. Ford kunt gebruik maken van dit idee over nu. Seth Godin zei dat het best toen hij zei, in plaats daarvan ", de toekomst behoort aan mensen, om naar huis te bedrijven, dat een breed scala van zeer specifieke oplossingen bieden aan mensen die echt willen dat ze," Home Business Magazine, augustus 2006.

Gemeenschap verbetering en beveiliging

Ondernemingen die partner met gratis en goedkoop Netwerk Marketing bedrijven en Franchise kunt instellen, hun nieuw afgeslankt werknemers in deze bedrijven. Toen hebben ze bouwen hun onafhankelijke organisatie low-income gemeenschappen en de bewoners van die gemeenschap te helpen om zichzelf te helpen met hun financiële situatie in plaats van het draaien van drugs en / of diefstal van de meer welvarende gemeenschappen. De ex-werknemers kunnen helpen de gezinnen met lage inkomens om meer inkomsten te verdienen indien zij dat wensen te doen. Hulp aan lage inkomens gezinnen om meer te verdienen kan uiteindelijk helpen bezuinigen op de misdaden in beide gemeenschappen. Zo kan bijvoorbeeld de belangrijkste onderneming gebruik of het opzetten van een training kantoor dat afgeslankte / business eigenaar kan gebruiken om aan te werven en trainen met een laag inkomen individu op de kans die slechts $ 10 per maand kosten voor een product of dienst.

De gelegenheid bedrijf moet een wereldwijd opererend bedrijf, zodat de lage-inkomensgrens zelfstandige agenten mogen hun activiteiten wereldwijd te groeien door het helpen van andere low-income gemeenschappen om hetzelfde te doen zijn. Als de zakelijke onderneming heeft een plant of doet zaken in dat land kunnen gebruik maken van de afgeslankte werknemers van dat land naar het zelfde te doen of hebben de belangrijkste agenten over te gaan naar dat land om te helpen bij de gelegenheid wordt geboden het buitenland. Dit zou uiterst nuttig en succesvol als het bijdraagt aan vermindering van armoede en criminaliteit in de low-income gemeenschappen. Help stop de cyclus van de rijken rijker en de armen armer. Begin de cyclus van de rijken blijven rijk en arm steeds financieel stabiel. Misdaden van diefstal in de wijken zijn meer waarschijnlijk zal afnemen, met de programma's die helpen gezinnen om meer te verdienen. Ik spreek niet over de openbare bijstand, het welzijn van de programma's en dergelijke omdat deze programma's nog niet zo succesvol, en veel mensen te bedriegen deze programma's. Dit is van een nieuw millennium en bedrijven nodig hebben om zaken te doen het nieuwe millennium manier.

No comments:

Post a Comment