U kunt Fun With Plastic

Een paar generaties geleden zou niemand gedacht hebben veel over een maatschappij die het grootste deel van haar transacties gedaan met een kleine plastic kaart. Vandaag zou enkele denken over het gebruik van geld voor de meeste aankopen als creditcards en nu debit kaarten hebben genomen van de wereld door de storm. Net als het of niet, kunststof is een belangrijk deel van de samenleving van vandaag met miljarden dollars aan transacties worden volbracht ieder uur. Wist u dat u kunt veel plezier
Om het meeste uit van een creditcard, gebruiken om uw volledige voordeel. Niet aanloop saldi je niet kunt betalen maar Profiteer van de beloningen die komen met uw kaart. Wat zijn er geen beloningen aangeboden? Nou, dan tijd voor u om te zoeken naar een kaart die u betaalt om het te gebruiken.

Een groot deel van de pret met plastic komt in de vorm van veel van de kaart verschillende beloningen. Geen kaart is de moeite waard om u als ze niet geven u ten minste een punt voor elke bestede dollar. Beter is nog de kaart die automatisch wordt u beloont met duizenden van de punten op uw eerste aankoop.

Met een Rewards Card kunt u:

Kies ervoor om uit eten op een aanbod aan restaurants van beroemde naam fast food winkels tot de bekende ketens zitten restaurants.

Neem in een film aan de familie en uw tickets betaald. U moet dan nog tot het voorjaar voor de popcorn en frisdrank, maar kunt u $ 40 dollar te besparen op kaartjes voor het theater.

Verblijf een nacht of meer bij een luxe hotel. Verzamel genoeg punten en een of meer nachten in een elitaire hotel kon komen naar u dankzij uw creditcard. Verzamel genoeg punten, en een vier dagen durend uitje naar een luxe resort zou jouwe worden voor geen last!

Fly overal in de VS voor gratis of krijgen een gratis metgezel ticket en neem uw vrouw mee kosteloos dankzij de punten verzameld worden via plastic.

Aankoop leuke cadeautjes zoals een HDTV, een state of the art stereosysteem, een porseleinen patroon, printer, noem maar.

Meest beloningen kaarten komen met een vertrouwde boekje waarin alle verschillende beloningen die je kan werken richting van. Zeef door het boek, de planning van uw uitgaven, en beginnen met verzamelen van punten in de richting van enkele werkelijk nifty prijzen.

Wie zei u kunt niet leuk met plastic hebben? Gebruik uw Rewards Card vandaag en beginnen met het glijden van de weg naar mooie prijzen!

No comments:

Post a Comment