Wat is een naamloze vennootschap?

Het volgende is een citaat van IFRS-framework dat treffend definieert het begrip "aansprakelijkheid":

"Een verplichting is een huidige verplichting van de onderneming als gevolg van gebeurtenissen in het verleden waarvan de afwikkeling naar verwachting resulteert in een uitstroom uit de onderneming van middelen die economische voordelen."

Beperkte aansprakelijkheid is een verplichting die is beperkt tot de investeringen van een vennoot of investeerder.

Een beperkte aansprakelijkheid (g
LLC geeft exclusieve eigendom of leidinggevende autoriteit van het pand aan de leden. Deze structuur is geschikt voor kleinere zakelijke ondernemingen met slechts een gering aantal eigenaars. De leden kunnen vormen van particulieren, bedrijven of andere LLC.

Afgezien van aansprakelijkheid bescherming voor haar leden een LLC in het voordeel van flexibele verdeling van de winst heeft. De winst mag worden gedistribueerd onder de leden op diverse manieren zoals deze in hun selectie. Bovendien, LLC, ontheft van de noodzaak van ingewikkelde papierwerk, er is geen noodzaak van minuten of een register van de procedure te handhaven. Jaarlijkse vergadering van de raad van bestuur is ook niet van essentieel belang. De LLC biedt ook het voordeel van de pass-through belasting, dubbele belasting van uitbetaling van de vennootschapsbelasting en de afzonderlijke belasting kan worden vermeden.

No comments:

Post a Comment