Muntentellers - Hoe werkt het?

Coin is contra een van de populairste toestellen die u kunt vinden vandaag. Het zal veel helpen bij het sorteren en het tellen van de waarde van uw vermengd munten. Het is mogelijk om de munten soort door de omvang van de munten en t is mogelijk om de waarde vast te stellen door het gewicht. Dan, hoe werkt deze machine zijn werk?

Coin tellers worden meestal gebruikt voor het sorteren en tellen van de munten goed. In het algemeen, dit apparaat heeft een opening op hun tops in dat u in veel van< uw gemengde muntstukken. Er is ook een schuine waarmee je munten af te glijden. Er zijn enkele gaten op de helling voor de munten te schuiven door.

De eerste opening op de helling wordt meestal voor het dubbeltje. Het is de kleinste munt zodat het wordt vastgesteld op de eerste rij. Zij zorgt voor de grotere munt aan dia door. Het tweede gat is voor het kwartje dan gevolgd door gat voor nikkel, kwartaal en is de laatste voor de halve dollar gat. Elk van de munten schuiven door en vallen in het gat ze passeren.

In plaats van het sorteren van de grootte, het kan ook tellen de waarde door het gewicht. Vandaag wordt het grootste deel van de machine is ontworpen om te kunnen het bedrag van de munten tellen in elke sleuf door het gewicht van de munt. Na de schaal heeft al berekend het gewicht, kan het dan bepalen de waarde van de munten. Het zal leveren de informatie aan de processing unit. Het toont de waarde voor je.

De nieuwste technologie van de munt teller vandaag beschikbaar is in staat om de munten te bepalen sneller en nauwkeuriger. Dit moderne machine maakt gebruik van stralen van licht en het licht-receptoren, die dicht bij elkaar. Het is in staat om de munt te verifiëren via de belemmerd licht als de munt doorheen. Voor de bevestiging van de berekeningen, maar maakt gebruik van de grootte en het gewicht. Het resultaat van de berekening wordt vervolgens verstuurd naar de processing unit. Het is dan de weergave van het resultaat, zodat u makkelijk lezen.

No comments:

Post a Comment