Diefstal van de Identiteit - Easy Tips om veilig te blijven

Diefstal van identiteit blijft groeien in een zorgwekkend tempo en verhalen overvloed van mensen die hebben hun identiteit gestolen alleen te vinden later zelf krijgt geweigerd voor credit cards, hypotheken en dergelijke. De reden is natuurlijk dat iemand anders reeds heeft aangevraagd voor dergelijke dingen in hun naam en dan niet betaalde hen terug. Je eindigt de kredietmogelijkheden op een zwarte lijst - soms letterlijk leidt tot grote financiële problemen als u probeert weg te redeneren onbe
Dus wat gezond verstand dingen kunnen we doen om deze ongelukkige situatie te voorkomen?

De eerste en meest belangrijke element is dat ik persoonlijk hebben uitgevoerd is het gebruik van een papiervernietiger. Gebruik een goede kwaliteit shredder alle papierwerk met gevoelige informatie over u te vernietigen voordat het wordt gestort. Goede voorbeelden van wat u zou moeten shredden zijn bankafschriften, kwitanties, geen brieven in verband met uw financiën (lening biedt, creditcard verklaringen, enz.) en persoonlijk heb ik zelfs naar de extra punt van versnippering iets met mijn volledige naam en adres op.

Dit betekent dat de meeste enveloppen die ik ontvang zijn te versnipperd, hoewel ik denk dat dit kleine amoount extra tijd besteed aan de bescherming van mijzelf is de moeite waard.

Vervolgens probeer het niet uit te geven uw gegevens waar mogelijk. Probeer bijvoorbeeld eens af te blijven mailinglijsten dat uw gegevens verkopen aan andere bedrijven. Immers hoe minder kopieën van uw volledige naam en adres er rond, hoe minder kans er is van iemand te bemachtigen van uw gegevens voor kwaadaardige doeleinden.

Een gemeenschappelijk probleem dat is geschetst in de pers is bedrijven bel je thuis af of op uw mobiele telefoon en die beweren dat zij afkomstig zijn van een legitieme organisatie en hoeft alleen een paar details. In het Verenigd Koninkrijk op dit moment, dit openbaart zich vaak als een mobiele telefoon te upgraden. Een gesprek op uw telefoon vertelt u dat u recht hebt op een nieuwe telefoon, ze hoeven alleen maar een paar details te nemen van je. Typisch die mensen nooit een nieuwe telefoon, maar veel zie kosten ze nooit hadden verwacht op hun bankafschrift of krediet opnemen. Dus oppassen met deze gegevens.

Spreken van het krediet verslagen, credit verslag zijn zo makkelijk en goedkoop aan te komen deze dagen, het krijgen van een afschrift van je eigen records op om ze te controleren voor een onnauwkeurigheden. Kennis te nemen van iets verdachts, zodat u kunt volgen hen op. Bewustwording van het probleem - en hoe ze controle - is van vitaal belang.

Wees voorzichtig bij het gebruik van uw gegevens online en zorg ervoor dat u alleen hen treedt in een beveiligd formulier, zoals blijkt uit uw internet browser, en controleer regelmatig uw computer op virussen en spyware die kan het bijhouden van een logboek bij van al uw gegevens terwijl u typt in, waardoor een risico voor de toekomst.

Ten slotte, worden zich ervan bewust dat er nu een aantal banken en credit card bedrijven die aanbieden identiteitsdiefstal beschermen. Deze instellingen niet alleen helpen om u meer te bieden bescherming, maar zullen u ook helpen bij het oplossen van problemen met diefstal van identiteit, indien en wanneer deze zich voordoen.

No comments:

Post a Comment