Bespaar geld door winkelstraten Wijselijk

Elke dag om e-mail van telemarketeers om catalogi en tv-commercials krijgen we lezen en horen van deze magische woorden: uitverkoop, nul rente en kortingsbonnen. Alle gericht om ons te verhinderen opslaan, en ontvang ons uitgaven voor items die we eigenlijk niet nodig hebt, wil gewoon.

Hoe kunt u verstandig uitgeven en meer sparen? Leer jezelf aan een gedisciplineerde en intelligente koper, waardoor accumulatie van spaargelden in plaats van creditcard schulden. Begin met je af te vragen deze
1. Is dit item iets wat ik kan niet zonder?

2. Moet ik iets in huis vergelijkbaar met deze, die ik kan gebruiken in plaats?

3. Hoe lang zal ik moeten werken om te betalen voor deze?

4. Heb ik wil gewoon dit? Of het echt nodig hebt?

Hier zijn de eenvoudige elke dag strategieën om je op weg te slaan.

Wanneer u kopen op de verkoop, bespaart u nog veel meer. Vraag in de winkel wanneer het item zal worden verkocht. Plan uw aankoop van beddengoed en handdoeken tijdens het tijdstip waarop de opslag van hun jaarlijkse verkoop doet. Deze tip wordt u een besparing opleveren van maar liefst 60% korting op de normale prijzen. Je krijgt ook meer korting als je koopt gestaakt patronen.

Knip kortingsbonnen, en gebruik deze, voor deze coupons krijgt u maar liefst 20% besparing. Wanneer er is een verkoop op nietjes die gemakkelijk zijn, verbruikt zoals pasta, voorraadbeheer op deze artikelen. Maak er een gewoonte van om de winkel-merk producten te kopen, en constant uit te kijken voor een betere prijzen, van betrouwbare fabrikanten.

U heeft dan meer besparingen als u gebruik maakt van kortingen, gebruik maken van de kortingen gegeven. Gebruik een frequentie shopper kaart, zoals deze kaart heeft u recht op kortingen en freebies, voegt aan meer besparingen?

Maak een boodschappenlijstje voordat je het huis verlaten en houd je daaraan. Het zal je weerhouden van impulsieve aankopen of het maken van dubbele aankopen. Deze tip alleen al geeft je extra besparingen.

Vergeet niet, het is nu juist wat het was, toen de zin voor het eerst werd bedacht. "Een cent opgeslagen is een cent verdiend." Waarom besteden onnodig on franje dat geen waarde toevoegt aan uw leven? Vereenvoudig de details van je leven en hopen te besparen.

No comments:

Post a Comment