Pas echt Wealthy het gebruik van deze Beginselen

In The One Minute Millionaire van Robert Allen, zijn vele beginselen die cruciaal zijn voor succes. Deze beginselen worden "Aha's." Hier is een korte beschrijving van 5 Aha's:

1. Iedereen Manifests: Niets is gemaakt in deze wereld die niet starten in de geest. Eerst moet je nadenken over iets en dan moet je zorgen dat deze wordt weergegeven. Veel mensen gebruiken dit principe om zichzelf pijn te doen. Ze denken dat voortdurend negatief en vervolgens het heelal tot gevolg dat die slechte dinge
2. Wees Do Hebben: Voordat beginnend op het pad naar een financiële doel, u om uw reis wetende dat youve reeds hebben aangekomen beginnen. Start wordt een Verlichte Millionaire vandaag niet wachten tot je een miljoen dollar.

Een verlichte Millionaire is een persoon die weet dat overvloed komt wanneer je aan anderen te geven en dat de belangrijkste reden om rijk te worden is om mensen in nood helpen. U kunt miljoenen maken zonder geven, maar, wat je zal hebben, is rijkdom, geen rijkdom.

3. Live Life boven de lijn: Als er iets ergs gebeurt, mensen die leven onder de lijn meestal schuld. Zij zullen ofwel blame andere mensen, de situatie, of zichzelf. Wanneer u besluit de schuld van je weg te nemen een kans om te leren.

Degenen die leven boven de lijn zal leren, in plaats van schuld als er iets misgaat. In het geval dat zij verantwoordelijk zijn voor wat er gebeurd is, leren zij van de gebeurtenis en op te lossen niet weer die fout te maken. Als ze niet verantwoordelijk zijn voor wat er gebeurd is, leren zij van de omstandigheid niet zozeer de schuld of kwaad. Dit is hoe de Verlichte Millionaire moeilijke situaties omgaat.

4. Overvloed is je natuurlijke staat: Er is een oneindige hoeveelheid van overvloed in het heelal. Het een ding dat in de weg staat van ons met een overvloed van wat we nodig hebben is ons meer in het bijzonder, onze gedachten. Veel verwerpen wij overvloed zonder zelfs maar te weten door te zeggen dingen als: "theres geen manier kan ik me veroorloven dat 'of' Er is nooit genoeg." Wanneer we zeggen dat deze dingen, we zijn afwijzing van overvloed. Met het oog op een leven van overvloed te beginnen moeten we eerst onze gedachten te veranderen gewoonten, tonen dankbaarheid voor wat we hebben gekregen, en geloof hebben dat we dan meer.

5. Gevers krijgen: Net als de oude teksten zeggen: "Geef, dan zal je gegeven worden." Het is hetzelfde principe dat vriendschappelijke mensen berokkent aan de meeste vrienden te hebben en degenen die hun kennis delen om meer te krijgen. Door het geven aan anderen als je ontvangt, wordt u tonen het universum dat u het weet is werkelijk overvloedig.

Te bekijken: elke al heb je nog zal zich manifesteren in je leven, start Zijnd een Verlichte Millionaire nu, live het leven op de "learning"-kant van de lijn in plaats van de 'schuld' kant, accepteer de overvloed en geven als je ontvangt. Naar aanleiding van deze principes zullen u helpen pas echt rijk.

OPMERKING: Gebruik van dit artikel dat de links naar intact zijn.

No comments:

Post a Comment