Koop Te Huur Hypotheken - ze zijn voor Mij?

Wat is een Buy Laat Hypotheek?

Een Buy to let hypotheek is een eenvoudig concept. U koopt een pand met behulp van een hypotheek, en vervolgens verhuren. De Housing Act van 1988 maakte deze soort investeringen een goede propositie, de bepalingen ervan gaf eigenaren meer controle over hun eigendommen. Het werd makkelijker voor would-be eigenaren in kredieten tegen een aantrekkelijke rente, die hebben geleid tot kopen van hypotheken steeds de populaire investment keuze die we vandaag zien Laat.
<

Eigendom

Éen van de belangrijkste elementen is het vinden van de juiste soort van eigendom te investeren inch Het is van vitaal belang voor de vastgoedmarkt onderzoek, opsporen van goede gebieden, en onderzoekt de prijsontwikkeling en historisch pand dat prijsverhogingen. Dit onderzoek kan gedaan worden op uw eigen of uitbesteed aan een makelaar. Houd rekening met de soort huurders u hoopt te trekken. Zorg ervoor dat het pand is op een gunstige locatie met toegang tot goede voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, winkels en parken. Indien de woning te renoveren of reparaties, zorg ervoor dat u de tijd en de middelen om te investeren in het pand te brengen, tot een hoge standaard hebben.

Hypotheek Kwesties

Het kiezen van de juiste soort hypotheek is zo belangrijk als het kiezen van de juiste soort van eigendom. Voor het kiezen van een hypotheek, moet u de berekening van het percentage van het eigen vermogen u moet verstrekken en hoeveel u moet lenen. Bij het aanvragen van een hypotheek, heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen een terugbetaling en een hypothecaire lening met. Je hebt ook de optie van een vaste rente lening, die een consistente hypotheek aflossing kosten, variabele rente of een lening, die zou kunnen fluctueren, gebaseerd op de economische ontwikkelingen en de vastgoedmarkt zorgt. Vergeet niet dat in gebreke gebleven op het hypothecair betalingen kunnen resulteren in het verlies van uw woning.

Wettelijke Kwesties

Je moet om jezelf vertrouwd te maken met Huurrecht, voor een goed begrip van de huurrechten en uw plichten als verhuurder te krijgen. Een handige gids die u het grootste deel van de informatie die u nodig hebt, is het "Assured Assured Korte en Hold huur en verhuur" en is beschikbaar, vrij van kosten, uit het ministerie van Verkeer en Milieu van de Regio's (DETR). Het kan worden verkregen door te bellen naar 0870 1226 236.

Hoe zit het met belasting?

Alle winst die u via huur verzameld op onroerend goed zijn belastbaar. Hoewel er mogelijk een aantal van de kosten die u kunt worden verrekend, wordt van je verwacht aan de inkomstenbelasting en het zegelrecht te betalen bij de aankoop van het pand, en de vermogenswinstbelasting als je het uiteindelijk verkopen.

Besluit

Kopen om Laat hypothekeren is vergelijkbaar met de oprichting van een andere commerciële onderneming, in dat u een huurwoning te kopen en niet te bezetten. Vergeet niet dat uw hypotheek betalingen even zal blijven bestaan bij het pand onbewoond is. U zult ook verantwoordelijk zijn voor het behoud van de eigendom en zullen moeten investeren in periodieke reparaties ervoor te zorgen dat het aantrekkelijk blijft voor toekomstige huurders. Echter, Laten we met de juiste hoeveelheid van het onderzoek en een goed financieel plan, kopen hypotheken kan een vruchtbare investering

No comments:

Post a Comment