Omvang van het offshore bankwezen Accomodaties Openbare

uitgezonden An is een persoon die tijdelijk of permanent woont in een ander land en cultuur, andere dan zijn / haar eigen juridische woonplaats en de plaats van de opvoeding. Als het gaat om offshore banking, deze klasse van mensen is de bevoorrechte klasse. "Waarom zo? ' is een vraag die we moeten beantwoorden. Dit komt omdat zij vrij zijn om de beste optie uit de wereldwijde financiële markt te kiezen.

Afhankelijk van de fiscale structuur van het land van herkomst, kunnen bepaalde facilitei
Offshore banken bieden de volgende voordelen voor de expats, ongeacht het financiële welzijn van een expat:


Fiscaal-efficiëntie

Geheimhouding

Flexibiliteit en een hoge toegankelijkheid

Het is niet zo dat je nodig hebt om een account aan te houden voor het opslaan of storten alleen. De offshore banken geeft een extra voordeel voor de expats. Als je een account wilt enkel voor het ontvangen van geld dan ook, kunt u een offshore bankrekening. Bovenop dat, eventuele rente over de ontvangen geld vrij zal zijn van belastingverplichtingen hoewel zij is een inkomensafhankelijke! Deze banken bieden u kiezen uit een breed scala van rekeningen. Als je voor een zichtrekening, kan u direct toegang account of een cash / debit / credit card toegang account. Als u zoekt voor een spaarrekening dan, kan je er een hebt met mededeling account en termijndeposito. U kunt ook kiezen om een account met diverse rentetarieven die u nood te betalen hebben. De rentetarieven echter afhangen over de beperkingen opgelegde over de rekeningen. Vergeet niet, je moet een uitgezonden!

Wanneer de vraag komt toegankelijkheid, kunt u internet toegang, telefoon toegang, domiciliëring en zelfs doorlopende opdracht. Verbazingwekkend, de keuze van valuta voor de account ligt met u. De offshore banken bieden gedekte en ongedekte creditcards. Je kunt ook een offshore-debetkaart, die op een identieke wijze besluiten die van een gewone bankpas.

Onder deze talrijke faciliteiten, u nog een kleine glitch. U hoeft alleen maar naar een offshore jurisdictie met goede regelgeving te kiezen en onethische activiteiten vermijden. 'Happy Banking'!

No comments:

Post a Comment