Vergoeding van de directie Forecast - Fair Weather Ahead

Hoewel loonsverhogingen werden gehard tijdens de recessie, beloning voor managers bij veel van de top bedrijven in Canada blijven stijgen. Hoewel deze pakketten variëren van bedrijf tot bedrijf en van provincie tot provincie, het algemene beeld in 2010 is positief.

Businessweek recentelijk herzien in 2009 te betalen voor de "chief executive officers op een handvol van de grootste banken van Canada, waaronder Bank of Nova Scotia, Bank of Montreal en Royal Bank of Canada. Zij vonden dat de CEO'
Aan de andere kant, Top 100 de Vancouver Sun is de beloning van bestuurders lijst voor beursgenoteerde ondernemingen in British Columbia in 2007 werd gedomineerd door de leidinggevenden van de mijnbouwbedrijven. Echter, de Zon vond ook dat CEO's in andere bedrijfstakken begonnen om meer plekken in de top 100 claim.

Bovengenoemd onderzoek

Misschien is de meest overtuigende bewijs dat mooie weer is de toekomst voor Canada's Directieleden komt uit de Conference Board of Canada, een non-profit, toegepast onderzoek organisatie die zich specialiseert in economische trends, organisatorische prestaties en aspecten van het overheidsbeleid.

Voor de berekening van de vergoeding van Planning Outlook 2010, met als ondertitel "voorzichtig optimisme over de Road to Recovery ', de CBC zond 2.028 enquêtes bedrijven in Canada, waarvan er 435 werden geretourneerd. De respondenten, van een breed scala van industrieën en zowel uit private als publieke entiteiten, geprojecteerde bescheiden loonstijgingen over de hele linie, variërend 1,8 tot 4 procent.

De verhogingen zijn naar verwachting niet verschillen alleen tussen bedrijfstakken, maar ook tussen de provincies, en tussen de Unie en niet-werknemers van de Unie. Uit de enquête bleek dat de lonen moet 3,4 procent te verhogen in de overheid en 3,2 procent in de bouw, hoge technologie, chemische en farmaceutische industrie. Bedrijven in Saskatchewan voorspellen een gemiddelde stijging van 4 procent, terwijl die in Christus, Quebec en Ontario verwacht verhoogt variërend 2,4 tot 2,6 procent.

En, volgens de CBC-rapport, is het grote beeld trending dienovereenkomstig, met een reële bruto geprojecteerd binnenlands product tot 2,9 procent dit jaar; de winstgevendheid van bedrijven worden naar verwachting zal 23 procent groeien in 2010.

Het verslag breekt 2009 werkelijke en 2010 verwachte toename van de groep werknemers. Senior executives die ontving een stijging in 2009 zag een boost in de beloning van 4,3 procent over de gemiddelde en zijn naar verwachting toename van het oppervlak van 3 procent dit jaar te zien. Managers ontvangen van een gemiddelde stijging van 3,9 procent vorig jaar en zullen naar verwachting op een gemiddelde toename met ongeveer 3 procent in 2010 ontvangen.

Variabele beloning PLANNEN

Zoals kan worden verwacht beloning zijn zelden alleen salaris gebaseerd. The Conference Board bleek dat de meerderheid van de respondenten minstens een 'variabele beloning "-plan in feite: 79 procent aangeboden cash bonussen of financiële prikkels; 12 procent aangeboden winstdeling; had en er werden andere vormen van compensatie gerapporteerd, zoals team-based prikkels en "gainsharing."

Variabele beloning van plan waren het meest frequent aangeboden aan senior executives en managers, de CBC gevonden, in vergelijking met andere groepen werknemers, 75 procent van de kaderleden en 71 procent van de leidinggevenden kregen verpakkingen die onder meer dan een soort van compensatie. Bovendien breekt het verslag van de prevalentie van lange termijn incentive plannen, de meest voorkomende traditionele aandelenopties.

Een ander onderzoeksinstituut, de Canadese Centre for Policy Alternatieven, biedt details over uitvoerende compensatie pakketten in haar lijst van Top 100 CEOs. De lijst, samengesteld uit publiek gerapporteerde cijfers, blijkt dat op enkele uitzonderingen na CEO's ontvangen meer dan een soort van compensatie. In veel gevallen wordt het basissalaris is een klein stukje van het totale pakket.

De CCPA rapporten boven totale pakket 36.595.233 dollars (Thomas Glocer naar Thomson Reuters Corp) en het laagste van de 100 als 3.213.781 dollar (Rupert Duchesne van Groupe Aeroplan Inc). Voor elke CEO, de pakket is opgesplitst in basissalaris, bonus, aandelen, opties, pensioen en overige, en elk pakket is uniek.

De bulk van het pakket Glocer's, bijvoorbeeld, is aandelen, 28.169.591 dollar waard is. Bank of Nova Scotia, aan de andere hand, gaat in op # 20 op de lijst met een pakket ter waarde van 9191,705 duizend dollar (Richard Wouters), maar wordt het totaal meer gelijkmatig verspreid over alle vijf vormen van compensatie: 1.000.000 dollar basissalaris, 500.000 dollar bonus, 3.010.000 dollar gespreid aandelen, 3.010.000 dollar opties, 514.000 dollar pensioen en 1.157.705 dollar andere.

Elk van de genoemde rapporten even benaderingen vergoeding van de directie vanuit een iets ander perspectief en in meer detail dan kunnen worden opgenomen in dit verhaal, maar wijzen allemaal in dezelfde richting - vergoeding van de directie pakketten zijn nog trending omhoog, ondanks de recessie. Hoewel sommige leidinggevenden kunt verwachten slechts bescheiden prijsverhogingen, als een groep werknemers moeten ze goed doen voor de toekomst.

No comments:

Post a Comment