Leer om een persoonlijke cheque schrijven

Persoonlijke cheques werden ontworpen om u het leven gemakkelijker. Een controle zal hebben meestal een controlegetal, een plek om de datum, een plaats om de naam van de begunstigde, een plek om de hoeveelheid geld die u verzendt en een plaats voor uw handtekening te schrijven schrijven schrijven.

Het schrijven van een persoonlijke cheque zal u de cheque datum vereisen, schrijf het bedrag van de cheque, schrijf de naam van de begunstigde en ondertekent de cheque.

Wanneer u het bedrag van d
U zult dan wil de cheque met uw naam te ondertekenen. Wanneer u zich aanmeldt je controleren, ondertekenen het telkens op dezelfde manier te helpen voorkomen dat iemand met succes het smeden van uw handtekening.

Er is andere informatie over een persoonlijke cheque die belangrijk is voor u om te weten. De eerste is een getal in de bovenste rechterkant van de cheque die u vertelt de record houder welk nummer het is te controleren. Dit zal u helpen als u uw controles in de juiste volgorde. Het is een andere manier om chronologisch bijhouden van uw uitgaven.

Er zijn ook nummers in de linker benedenhoek van de cheque die worden genoemd banknummers. De eerste nummers zijn bank-nummers dat de verwerking het centrum van de Amerikaanse Federal Reserve Bank te vertegenwoordigen en uw lokale bank. Banknummers zijn vaak vereist bij het maken van online transacties.

De tweede reeks van getallen in de linkerbenedenhoek van uw persoonlijke cheques zijn uw bankrekeningnummers. Deze kunnen worden afgedrukt op elke controle uw bestelling via uw bank-of online.

De derde set van de getallen in de onderste linkerhoek is een herhaling van de cheque het nummer zelf.

In de onderste linkerkant van uw aankomst is er meestal een lege regel en dit wordt meestal gebruikt voor schriftelijk jezelf een notitie geschreven over waarom u de cheque of wat u hebt gekocht met je cheque.

In de Verenigde Staten, een persoonlijke cheque is alleen goed voor zes maanden na de datum waarop het werd uitgegeven. Na dat uw cheque niet meer geldig is.

Het schrijven van een cheque is gemakkelijk te doen. Bij het schrijven van persoonlijke cheques zorg ervoor dat het bedrag van de cheque in uw chequeboek record dus u kunt uw uitgaven track. Dit helpt het beheer van je geld ooit zo veel makkelijker.

Persoonlijke cheques worden gedrukt in honderden verschillende designs en stijlen. Je kunt je afvragen waar je kunt persoonlijke cheques, andere dan bestellen bij uw lokale bank. U kunt de beste deals op persoonlijke controles door het bestellen van uw controles online.

No comments:

Post a Comment