Vervoer Yourself Into Action

Dus, wat moet u dan doen met al deze doelen die je hebt ingesteld? De typische persoon zou krijgen opgewonden voor awhile, plaatste het daarna opzij en het allemaal vergeten na een tijdje en ga terug naar levende hun leven de manier het altijd was.

Als u wilt blijven gericht op deze doelen, dan moet je naar hen te kijken elke dag. Ze moeten aan de bovenkant van je geest! Wat ik persoonlijk doen is om up-pins mijn doelen naast mijn bureau. Ik heb zelfs het type ze uit en digitaal plakken op mi
wanneer ik weer op mijn computer.

Wat zal ervoor zorgen dat uw doelen zeer aantrekkelijk zou zijn om visueel zoom te richten als een grote stroomschema of een tijdlijn waar u uw financiële progressie te zien door de jaren heen. Voor elke leeftijd mijlpaal, een lijst van de doelen die je zou hebben behaald op die bepaalde leeftijd. Ik heb ook Knip plaatjes (uit tijdschriften) van de dingen die ik droom van het kopen en plak ze op mijn flowchart.

Bijvoorbeeld, gebruikte ik om een foto van een mooie twee verdiepingen huis naast 'Leeftijd 33' plakken. Op de leeftijd van 31, ik bereikt dat doel te kopen mijn droom huis.

Een van de belangrijkste uitdagingen die u zal worden geconfronteerd is om gemotiveerd te blijven op de lange termijn. Veel mensen weten wat te doen en zelfs hoe het te doen, maar ze gewoon niet doen! Ze talmen. Procrastination is meestal het

omber een moordenaar van het succes. Leren hoe te overwinnen uitstel en her-bedrading van uw neurologie voor succes valt buiten het bestek van dit boek.

In 'Master Your Mind, Design Your Destiny', mijn vorige best-selling boek heb ik leren hoe de kosten van een mentale en emotionele toestanden te zetten, zodat angst kan worden omgezet in stroom en uitstel in enthousiasme. Echter, er zijn drie krachtige strategieën u kunt gebruiken om jezelf aan het getalm te overwinnen en nu actie ondernemen!

A. Maak een publieke verbintenis

Zoals eerder vermeld, wanneer u uw dromen en doelen delen met vrienden, familieleden en collega's, je jezelf op de lijn om het te laten gebeuren. Wanneer je je doelen bekend zijn, zal een aantal vrienden laten je nooit vergeten!

. Heb een 36-urige Actieplan

De meest moeilijk ding om doen is om de eerste paar stappen naar een doel. Alle van ons hebben ervaren een intern 'traagheid' die ons haltes van begonnen. Maar, zult u merken dat het moment dat je de weinige nemen

stappen en te beginnen zien vooruitgang, zult u het momentum te blijven totdat het doel is bereikt.

Ik stel voor dat voor elke van de gestelde doelen, schrijft u in drie actie stappen die u moet nemen binnen zesendertig uur om ze op te. Als je die drie actiestappen, is het zeer waarschijnlijk dat u zal blijven

aking actie.

Bijvoorbeeld, als je doel is start een internet bedrijf de verkoop van gespecialiseerde kookboeken, wat zijn drie stappen die u kan onmiddellijk om u begaan?

Nou, kon u 1) een domeinnaam registreren, 2) schrijf up een businessplan en 3) Betaal $ 200 tot uw bedrijf registreren. Ik garandeer u dat door het nemen van deze drie stappen direct, is jouw brein gaat je serieus te nemen en u nog meer actie te ondernemen te krijgen.

c Zoek een Support Group

Ik kan niet benadrukken hoe belangrijk het is te vinden een ondersteunende groep vrienden. Ik heb dat aantal een reden voor mensen verliezen hun richting en motivatie gevonden is vanwege de soort mensen ze hangen

rond met alledaagse. Je kunt je echt geïnspireerd op dit boek en alle doelen die u hebt ingesteld, maar als je blijft mengen rond met en praten met vrienden die hun tijd aan verspild met nutteloze chit chat en besteden hun vrije

ime clubbing, dan u gaat het succes Battle verliezen.

Op de andere kant, als de mensen die je mix rond met constant praten over de aandelenmarkt, bounce ideeën over nieuwe zakelijke mogelijkheden en besteden hun tijd aan het analyseren investeringen dan mij vertrouwen, en zal je op je weg om je miljoenen te maken. Het gaat om een bekend gezegde dat "de vrienden van je maken of breken ze je. De mensen die je tijd te besteden aan zal van grote invloed uw dominante overtuigingen, waarden, gedachten en aspiraties.

Dus, doe wat duurt te vinden een groep vrienden die dezelfde financiële dromen als u en maken het een verbintenis om ondersteuning en elkaar op push. In feite, hebben vele deelnemers die hebben deelgenomen aan mijn live Wealth Academy seminars vertelde me dat een van de grootste voordelen die zij opgedaan was de mensen die ze ontmoet daar! Veel van de vrienden die ze ontmoet zijn een belangrijke factor in hun succes na het programma.

No comments:

Post a Comment