Law and Consumer Report agentschappen

Wetten zijn gemaakt om mensen gerechtigheid te brengen in hun leven, en het is de schending van deze wetten wat maakt een persoon gaan door harde tijd. De Federal Trade Commission (FTC) de wetten die zijn ontworpen verzekerde het recht van mensen te verkrijgen, onderhouden en gebruiken krediet. Maar de wetten beloven niet iedereen een creditcard. Het garandeert alleen dat iedereen gelijk is op het gebied van krediet-kwesties.

De FTC is ook verantwoordelijk voor het corrigeren van eender welke< credit fouten die mensen kunnen hebben.

Vanwege de wettelijke controle van uw credit rating door vele bedrijven, wordt geadviseerd onderhoudt u een goede rating. Said cijfer wordt geïnspecteerd elke keer dat u van toepassing voor:

- Krediet

Werkervaring

- Verzekeringen

- Lease-overeenkomsten

Iedereen is afhankelijk van hun krediet geschiedenissen, vooral in gevallen van het krediet bedrijf. Bedrijven, gebaseerd op uw credit geschiedenis betaling, zal verlenen of weigeren aanvragen. Daarom is het mensen verantwoordelijkheid om een positieve en accurate kredietbetalingen geschiedenis te handhaven door de herziening van een keer in een tijdje hun verslag.

Meestal kredietrisico problemen voordoen als gevolg van:

- Tijdelijk verlies van het inkomen

- Plotselinge ziekten

- Computer fouten

Het oplossen van mogelijke fouten van krediet problemen kan enige tijd duren en veel van je geduld. Om uw rapport YOW correctie hoeft geen moeilijke tests moeten doorstaan. Uw kredietbetalingen geschiedenis opgenomen in beide een bestand of een verslag. Deze bestanden worden bewaard veilig door de KBB's (Consumentenbescherming Agentschappen), zoals een kredietbureau. Je zal zeker een credit-bestand in een van deze bureaus hebben CRA als u ooit een aanvraag voor een krediet, een klantenrekening, een persoonlijke lening, een verzekering (van welke aard ook) of een baan.

Het krediet record bevat gegevens over uw inkomen, de bron ervan, schulden en je hele kredietbetalingen geschiedenis. Het toont ook aan als u ooit betrokken geweest bij een criminele activiteiten, is aangeklaagd, gearresteerd of als u failliet zijn gegaan.

De wet garandeert dat mensen zullen een gelijke behandeling krijgen, zonder daarbij op zaken als geslacht, ras, burgerlijke staat, religie, leeftijd of nationale herkomst.

De Fair Credit Reporting Act's (FCRA) belangrijkste taak is om te garanderen dat alle KBB's zijn geloofwaardig en correcte informatie op alle bedrijven die zij eisen dat bij de beoordeling van de aanvraag van iemand.

Je hebt het recht dat de Fair Credit Reporting Act staten, waarvan een kopie van uw credit verslag krijgen als u hierom verzoeken. Deze kopie van uw credit verslag moet alle informatie in uw persoonlijk dossier op het moment dat u hierom verzoeken. U heeft tevens het recht om de namen van de bedrijven of iemand die om uw credit verslag binnen het laatste jaar voor andere doeleinden of in de twee laatste jaren het oog op arbeid weten.

Als een bedrijf weigert uw aanvraag, heeft de verplichting tot het verstrekken van de naam en het volledige adres van de CRA zij gecontacteerd, en de reden van de aanvraag te ontkennen. U hebt het recht op een gratis kopie van uw credit verslag ontvangen wanneer iemand op uw verzoek te wijten aan de inhoud van het krediet rapport zelf verwerpt of als gevolg van de informatie die door de CRA. U moet het verzoek binnen 60 dagen na ontvangst van de afwijzing bericht.

Gezien de situatie die u volledig in de schulden, dan bent u bij de beste hulp bij ons. Wij kunnen en zullen regelen van uw schulden in gemakkelijk te betalen maandelijkse termijnen. Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat je een schuld vrij individu. Settlement is de veiligste, snelste en meest betrouwbare manier om de schuld vrij te worden. Meld je gratis aan via onze website en ontvang professionele hulp.

No comments:

Post a Comment