Investor Protectionisme en financiële omvang van de markt

Een gemene deler van de markt gebaseerde financiële systeem zoals dat van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en bank-gebaseerde financiële systeem, zoals die van Duitsland of Frankrijk is bescherming van de belegger. De Verenigde Staten hebben een markt-gebaseerd systeem want de economie is grotendeels afhankelijk is van onroerend goed en financiële activa. Bijgevolg heeft een grote voorraad-en obligatiemarkten het maken van een grote markt waarin investeerders en bedrijven trekt uit< heel de wereld. Dit veronderstelt dat de aandelenmarkt en individuen (dat is beleggers) een belangrijke kritische rol in corporate finance en governance als groot deel van de individuele portefeuilles spelen wordt gehouden in de aandelenmarkt. Bovendien is het eigen vermogen financiering beoefend in dit systeem.

Aan de andere kant, zijn bank-gebaseerde systemen worden gekenmerkt door financiële activa hoofdzakelijk worden gehouden door financiële instellingen omvat banken, beleggingsfondsen, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en anderen. Dit betekent directe investering in aandelen is klein, terwijl de individuele investering wordt voornamelijk gehouden in bankdeposito's, verzekeringen, wederzijdse en pensioenfondsen etc Schuld financiering komt voornamelijk van banken plaats van de aandelenmarkten en zo de aandelenmarkt is relatief klein en minder belangrijk in dit soort economisch systeem. Het feit is dat in de markt op basis van financiële systemen, investeerders eigendomsrechten goed beschermd zijn te wijten aan het feit dat aandelen en obligaties markten aanzienlijk zijn en vormen een hoger percentage van het BBP. Bijvoorbeeld in 2003, financiële activa is ongeveer 327% van het BBP voor de VS en 306% voor het Verenigd Koninkrijk die op de markt gebaseerde dominante financiële systeem ten opzichte van 192% in Europa, 267% in Japan die de neiging heeft om de bank op basis van dominante systemen, een belichaming van de socialistische systemen [1).

De grote beurs omvang in termen van alle beursgenoteerde ondernemingen, totale marktwaarde verhouding tot het BBP en de initial public offering (IPO) verhouding tot de bevolking is een weerslag van het vertrouwen van investeerders en de kwaliteit voor de wetten van de markt. In tegenstelling, onvoldoende bescherming rechten minimaliseren van de integriteit en de omvang van de markt zoals gezien in de economieën met een dominante bank op basis van financiële stelsels. Zelfs in het efficiënt op de markt gebaseerde systemen waar aandeelhouders en schuldeisers van de markt en worden beschermd door wetten, politieke trends en verschuiving in het overheidsbeleid kan de goede werking van die markten te remmen. Er is de neiging van regeringen om meer macht en controle Garner in termen van handhaving van de wetgeving betreffende de markten in tijden van diepe economische recessie.

Een voorbeeld hiervan is de financiële markt crash in 1929 werd door de regering gevolgde uitbreiding en eigendom in de Grote Depressie. Echter, net als wetten moeten worden afgedwongen bescherming van de belegger, de uitbreiding van de controle van de regering van de markt te waarborgen kunnen zeer ambitieuze Naast het verminderen van de efficiëntie van de markt. Daarom staat het aan de federale regering om kritisch te onderzoeken of het bedrag van de macht en de hervormingen streeft zij naar de markt te controleren op een golvend effect van de markt inefficiënties te vermijden. Belangrijker was dat het marktinefficiënties zou vooral uitgaan van concurrentie en vermogenswinsten stoornissen, zonder isolatie van politieke invloed op de investeringen en operationele beslissingen. De markt is van een privatisering entiteit, en dus moet worden toegestaan om met een zekere mate van onafhankelijkheid voor efficiëntie en winstgevendheid. Hervormingen zijn nodig om de beleggers te beschermen en vervolgens het vertrouwen nog zeer robuust hervormingen indien niet behandeld zorgvuldig kan een negatieve invloed hebben op de markten.

Deze tijden zijn vergelijkbaar met de Grote Depressie periode en de zorg moet worden genomen om de degenererende syndroom van "protectionisme" zoals die in sommige socialistische systemen te vermijden. We hebben geleerd door waarneming en ervaring dat het grote formaat van de Amerikaanse markt is ook een gevolg van grote aantallen buitenlandse personen en de investeringen van ondernemingen en de eventuele mislukking van de markt lekkages in de economieën van de rest van de wereld.

Referentie

[1] CEIC Data Ltd, de internationale financiële statistieken, en nationale bronnen

No comments:

Post a Comment