Hoe om de Right Bank Account Kies

Openen van een nieuwe bankrekening is een belangrijke stap in uw leven, en als zodanig moet niet licht worden opgevat. Afhankelijk van het gebruik dat u voor de account, kunnen bepaalde opties worden zeer voordelig voor u, terwijl anderen misschien niet gunstig zijn op alle.

Bij het nemen van een weinig tijd om te onderzoeken precies hoe je van plan bent met de nieuwe account, kunt u voor de account die u in gedachten had is niet de beste optie voor u beschikbaar ... en dat u misschien bevest
Chequeing

Een van de meest voorkomende typen van de rekeningen, rekeningen chequeing kun je cheques uit te schrijven of een cheque-kaart gebruiken in plaats van liquide middelen. De hoogte van de aankoop afgetrokken van het saldo van uw account, en u mag zijn meestal nogal wat van de toegang tot het account in de loop van de maand, zo niet onbeperkte toegang. Het grootste nadeel van chequeing rekeningen is het feit dat, tenzij u records van al uw transacties te houden het kan heel eenvoudig en negatief geworden die leidt tot boetes en andere vergoedingen.

Spaarrekening

Misschien wel de meest voorkomende type rekening, spaarrekeningen zijn ontworpen om u te helpen bij het besparen van geld voor de toekomst. Deze accounts bieden meestal fatsoenlijke rente en kunnen verschillende opties beschikbaar zijn over de toegankelijkheid van de rekening ... Het aantal afhalingen toegestaan elke maand is zeer beperkt, nochtans.

Money Market

Een geldmarkt account, soms als een investering bedoelde rekening, wordt de waarde van de beurs investeringen te bepalen van de rente op de rekening. Deze rekeningen worden meestal gebruikt om een saldo van om investeringen te doen in de markt hebben, hoewel sommige banken ze ook gebruiken als een aparte rekening optie. Het aantal afhalingen toegestaan, kunnen verschillen van bank tot bank vooral afhankelijk van het beoogde gebruik van de rekening.

Certificaat van Borg

Wanneer u wilt de beste rente en voorwaarden op spaartegoeden te vinden, kunt u kijken op het verkrijgen van een certificaat van deposito. Deze rekeningen zijn ontworpen voor besparing over een periode ... de looptijd van het certificaat is vastgesteld wanneer het wordt geopend, en krijgt het rente tot die termijn is verstreken. Boetes en sancties zijn vaak van toepassing voor vervroegde uittreding, hoewel het merendeel certificates of deposit hebben een korte periode per jaar dat voor de terugtrekking mogelijk maakt zonder de sancties.

Kredietlijnen

Credit cards en kredietlijnen zijn ook gemeenschappelijke soorten accounts, maar anders dan de andere account hier genoemde soorten ze zijn eigenlijk vormen van leningen. Wanneer u een kredietlijn te openen of ontvang een credit card, krijgt u een kredietlimiet ... Dit is het totale bedrag dat u kunt lenen op een gegeven moment. Alle producten of diensten gekocht met een creditcard of regel moet worden terugbetaald met rente, maar op tijd betalingen worden gemeld als een positief rapport naar uw credit score. Het belangrijkste nadeel van creditcards en kredietlijnen is dat het gemakkelijk kan worden om ze te gebruiken als een extra bron van middelen plaats van slechts een lening, en dit soort gebruik kan snel op te bouwen in een aanzienlijke schuld.

No comments:

Post a Comment