Financiering van uw Small Business

Als het al mogelijk is, moet je je bedrijf te starten zonder financiering na wat je beschikbaar hebt. Doe dit door te beginnen langzaam en, in samenhang met de huidige werkgelegenheid. Begin uw bedrijf van de be-avonden en weekends terwijl u uw huidige job zo lang als mogelijk is. Op deze manier, als het bedrijf niet voldoet aan uw verwachtingen, hebt u niet de schuld opgelopen en zal nog een baan hebben!

Kan echter afhankelijk van de aard van het bedrijf externe financiering noodzakelijk zij
o kantoorapparatuur (Fax, computer)

o Productie-apparatuur (voor het vervaardigen van)

o Kantoorbenodigdheden

o Juridische en CPA vergoedingen

o Verzekeringen

o Business vergunningen of toestemmingen

o Lease deposito's

o kosten remodelleren

o Utility deposito (dit kan heel groot!)

o Salarissen

o Verzenden

o Reclame en promotie

o en de grote ... rampenplan!

Wat je wilt vermijden is met aanvullende financiering te vinden tijdens uw startup fase. Het is over het algemeen makkelijker te verkrijgen is de financiering van de eerste keer!

Er zijn twee belangrijke vormen van bedrijfsfinanciering.

1. Schuldfinanciering. Dit betekent simpelweg dat u een lening te krijgen van iemand of ergens in de schulden en ga! U bent verplicht om het geld terug te betalen.

2. Financiering met eigen vermogen. Dit houdt in het 'verkopen' van een deel van uw bedrijf aan een externe investeerder. Je hebt geen verplichting om de middelen terug te betalen. In het algemeen wordt dit type van financiering door venture capital ondernemingen.

Het feit is, 99,99% van alle kleine bedrijven zal schuldfinanciering utilize aangezien de meeste "eigen vermogen kredietverstrekkers" (venture capital bedrijven) zijn geïnteresseerd in de kredietverlening van grote hoeveelheden geld, over het algemeen een miljoen dollars of meer. Dit artikel houdt enkel rekening met bronnen voor het verkrijgen van financiering met vreemd vermogen voor uw onderneming.

BRONNEN voor schuldfinanciering

1. ZELF! (Besparing) Je bent je eigen beste "geldschieter" als je de besparingen. Deze benadering kan worden snel en gemakkelijk.

WAARSCHUWING: Zorg dat u voldoende besparingen voor zowel de zakelijke en andere onvoorziene het leven.

2. Vrienden en familieleden. Als ze geloven in jou en je idee, vrienden en familieleden zijn soms bereid u te financieren. Kies deze route met zorg en ervoor zorgen dat u uitvoeren van een lening formele document waarin termen lening (rente, voorwaarden van de terugbetaling).

LET OP: Veel vrienden zijn verloren gegaan en vele familieleden vervreemd als gevolg van een kleine zakelijke faillissementen.

3. Banken en credit unions. Veel banken en credit unions (check met je eerste eigen en met je lokale Kamer van Koophandel voor alternatieve mogelijkheden) zal geld leent voor de start van een klein bedrijf. Deze aanpak zal vereisen dat u een formeel plan presenteren aan de bank laten zien rechtvaardiging voor het bedrag dat u leent.

4. De Small Business Administration (SBA). Check out hun website (http://www.sba.gov). In tegenstelling tot wat velen geloven dat de SBA het algemeen niet direct geld lenen, maar staat garant voor een lening (doorgaans maximaal 90%). Dit kan het een stuk gemakkelijker om een banklening te verkrijgen aangezien de Bank risico aanzienlijk verlaagd. De uitzondering is dat de SBA geen rechtstreekse leningen te verstrekken aan bepaalde groepen, waaronder het Vietnam-tijdperk en gehandicapte veteranen en gehandicapten personen. In het algemeen zal de SBA geen enkele bijstand tot u bent afgewezen voor een lening van een commerciële bank.

Meeste leningen gegarandeerd door de SBA worden tussen $ 25.000 en $ 750.000. Echter, er is een "microkrediet" programma voor bedragen van een paar honderd dollar tot 25.000 dollar.

5. VERKOPER financiering. Als uw bedrijf is er een die zwaar steunt op bepaalde leveranciers, kan het mogelijk zijn om financiering te verkrijgen via de leverancier. Immers, ze willen dat u hun product gebruiken en daardoor een belang om je te helpen succesvol te zijn.

6. STATE. Enkele landen hebben kleine bedrijven de financiering van instanties die betrokken belastingvrij ontwikkeling van obligaties die kunnen worden gebruikt om het land te financieren, gebouwen en apparatuur voor het vervaardigen van bedrijven. Vraag uw lokale overheid voor meer details.

7. Home equity lening. Interessante tarieven voor deze vorm van lening zijn meestal vrij laag en de belangstelling is volledig aftrekbaar voor de eerste 100.000 dollar geleend.

WAARSCHUWING: U plaatst uw woning op de lijn!

8. LEVENSVERZEKERING. Sommige types van levensverzekeringen beleid (hele leven en de universele) hebben contante waarde dat kan worden geleend tegen zeer lage rente. Je bent niet verplicht om dit geld terug te betalen, maar als u niet, uw beleid uitbetaling is verminderd met het geleende bedrag.

9. Pensioenregelingen. Enkele pensioenplannen (401K bijvoorbeeld) kunt u lenen tegen verworven voordelen. In het algemeen, 50% kan zolang dit is minder dan $ 50.000 worden geleend.

LET OP: Als je stopt uw dienstverband, moet de lening onmiddellijk worden terugbetaald. Als u niet het geleende bedrag wordt beschouwd als een vroege distributie en belastbaar is.

10. Subsidies. Veel stichtingen financieringen in de vorm van subsidies. Vink de optie "De Stichting Directory" bij uw plaatselijke bibliotheek of bezoek hun website op http://fdncenter.org uit te vinden wat stichtingen kan er belang bij uw specifieke business idee hebben. De Foundation Center kunnen worden bereikt op (212) 620 tot 4.230.

11. Creditcards. Deze moet met zorg worden gebruikt vanwege de hoge rente gewoonlijk betalen.

LET OP. Vergeet niet dat veel van deze lening ideeën zal vereisen dat u een persoonlijke borgstelling te ondertekenen. Dit betekent dat ongeacht wat er gebeurt op uw bedrijf, u persoonlijk aansprakelijk zijn voor de terugbetaling van het geleende bedrag. Goed nadenken alvorens te ondertekenen.

No comments:

Post a Comment