You Can Get Money Van Stichtingen

Een stichting is een organisatie opgericht om liefdadigheid of ander deelgebied van de samenleving ten goede komen. Waarom zou je dit weten? U kunt geld uit stichtingen voor uw projecten.

Een stichting is een entiteit die fungeert als een non-profit bedrijf of Charitable Trust. Het doel is om subsidies voor wetenschappelijke, educatieve, culturele, godsdienstige of andere liefdadige doeleinden. De geschiedenis van de stichtingen gaat terug tot de middeleeuwen toen een rijke beschermheer norma
Er zijn verschillende types van stichtingen en ze zijn meestal onderscheiden door de bron van hun fondsen. De Private Stichting ontvangt haar middelen uit een enkele bron. Dit kan een individu, een gezin, of zelfs een corporatie. De openbare stichting krijgt de financiering uit verschillende bronnen. Dit zou kunnen worden van groepen van bedrijven of overheidsinstanties of zelfs particuliere stichtingen. De verschillen zijn hier voornamelijk de gevolgen van de fiscale vrijstelling vereist opgelegd aan de stichtingen door de Internal Revenue Service.

Verrassend, Stichtingen hebben een zeer laag profiel op het Internet. Geschat wordt dat er minder dan 10% van alle stichtingen in de Verenigde Staten websites handhaven. Een van de redenen hiervoor zou kunnen zijn dat veel Stichtingen lokaal zijn georiënteerd. Zij verleent subsidies aan een bepaalde gebied en de aard van het Wereld Wijde Web leidt tot de blootstelling buiten het beoogde gebied van belang.

Het totale aantal stichtingen neemt gestaag toe als de bevolking blijft groeien. In 1975 waren er 21.887 Stichtingen maken van subsidies in de VS In 2004 was dit aantal gegroeid tot 67.736. Het is moeilijk om de precieze punt pin reden achter deze drie-voudige toename van slechts vijfentwintig jaar. Sommige mensen schrijven de groei belastingvoordelen die bedrijven en individuen te ontvangen voor de financiering van stichtingen, terwijl anderen het zien op een minder cynische manier als gewoon het toenemende gevoel van sociale verantwoordelijkheid van de rijken.

De eerste fundamenten werden ontworpen om religieuze instellingen te ondersteunen, maar dit is heel erg veranderd de afgelopen jaren. In een lijst die alle Stichting subsidies verdeeld in hoofdgroepen, godsdienst gerangschikt laatste in aantal subsidies. Wetenschap en technologie is ook in de buurt van de bodem en sociale wetenschappen gerangschikt net iets verder van de religie. Voorop in de lijst is Kunst, Cultuur, en de geesteswetenschappen. Onderwijs en Milieu heeft de tweede en derde positie. Hoewel de stichtingen zelf over het algemeen niet houden van een internet aanwezigheid, informatie over hen en hoe toe te passen voor hen beschikbaar is.

No comments:

Post a Comment